بهترین آنتی ویروسهای جهان

بررسی سریع‌ترین و بهترین و قویترین ویروسیاب جهان

بهترین آنتی ویروسهای جهان

بررسی سریع‌ترین و بهترین و قویترین ویروسیاب جهان

مشکل کامپیوتر چیه؟؟؟

با توجه به اینکه نسخه 2008 آنتی ویروس کوییک هیل هنوز بطور رسمی اعلام نشد، اما دارندگان انتی ویروس کوییک هیل می توانند نسخه 2007 دسکتاپ پلاس و همین طور توتال سکیوریتی خود را به 2008 از طریق این صفحه ارتقاء دهند و از امکانات 2008 استفاده نمایند.

راههای هک و جلوگیری از هک، ویروس و جلوگیری از ویروسی شدن

حتما تابحال به وب سایتها و وبلاگهای مختلفی سر زده اید که ادعای آموزش هک و راههای نفوذبه سیستم دیگران را می کنند. همانطور که می دانید بیش از 99% این سایتهای اینترنتی به دروغ چنین ادعاهایی را می کنند. -1% بقیه را من نتوستم پیدا کنم-
می دانید راههای هک کردن چیست؟ ساده ترین روش استفاده از نرم افزاهایی است که با استفاده از یک نقطه ضعف سیستم عامل نوشته شده اند (که البته این حفره ها حتما با پچ های امنیتی و یا آپدیت کردن و یا اعمال یک سری اقدامات قابل رفع می باشند، ولی سوپروایزر و یا اپرواتور در رفع این نقص کوتاهی کرده است). راه دوم که فقط مخصوص برنامه نویسان حرفه ای می باشد این است که شما از یک حفره سیستم خبر داشته باشید ولی تولید کننده سیستم از آن بی خبر باشد، و شما می توانید از این حفره استفاده کرده و برای آن ویروس نوشته و یا هک کنید.
اگر یادتان باشد چند سال پیش کرم Blaster سری های مختلف به صورت گسترده در اینترنت منتشر شد و هیچ آنتی ویروسی نمی توانست آن را نابود کند. کارش اینگونه بود که وقتی شما می خواستید به اینترنت بروید سیستم به صورت خودکار در عرض 60 ثانیه ریست می شد. این Worm با استفاده از حفره ای در ویندوز XP وارد سیستم شده و اقدام به دستکاری بخشی از Registry ویندوز می کرد. از آنجا که در ویندوز یک سرویسی فعال بود که در صورت دستکاری شدن آن اقدام به Restart کردن ویندوز بصورت خودکار می کرد.
بعد از بوجود آمدن این Worm اکثر شرکتهای آنتی ویروس جهان مثل سیمانتک نورتون، کوییک هیل، مکآفی و... اقدام به انتشار یک نرم افزار جدا مخصوص از بین بردن آن کردند (البته خود مایکروسافت هم یک نرم افزار وصله امنیتی مخصوص این ویروس ارائه داد). این برنامه ها با درست کردن آن قسمت رجیستری اقدام به نابود کردن این کرم می کردند. توجه داشته باشید اگر کامپیوتر شما آلوده به ویروس و یا کرمی شد حتما مقصر آنتی ویروس شما نمی باشد. زیرا شما می بایست حتما از Patchهای امنیتی منتشر شده در سایت مایکروسافت اقدام به بستن حفره های امنیتی سیستم عامل خود نمایید. همانطور که در این نمونه مشاهده نمودید آنتی ویروسها نمی توانستند این مخرب را شناسایی و از بین ببرند و می بایست حتما از نرم افزار جداگانه ای جهت این کار استفاده نمایید.
اما این کرم چگونه و توسط چه فردی بوجود آمد؟
به گفته FBI این کرم توسط یک نوجوان 17-18 ساله آمریکایی و با زبان اسمبلی نوشته شد. -البته این نوجوان دستگیر و به 5 سال زندان محکوم شد که پس از طی این مدت در یک شرکت بزرگ مثل مایکروسافت مشغول به کار خواهد شد-.
اما پاسخ سوال آیا نوشتن یک کرم بااین عظمت که کامپیوترهای زیادی را در سراسر جهان آلوده ساخت از یک نوجوان 17 ساله و به زبان بسیار مشکل اسمبلی ممکن است یا خیر را به شما واگذار می کنیم.
این Worm بعد از این مایکروسافت Service Pack2 سیستم عامل Windows XP خود را منتشر کرد بوجود آمد. این کرم از حفره ای استفاده می کرد که مایکروسافت آن را کشف کرده و در نسخه دوم وصله امنیتی خود بسته بود.
یعنی اگر شما به توصیه های امنیتی مایکروسافت گوش می دادید و این Patch را نصب می کردید هرگز کامپیوتر شما به این کرم آلوده نمی شد و راهی برای نفوذ به کامپیوتر شما پیدا نمی کرد. به همین سادگی!!!

ویژگی های منحصربفرد کوئیک هیل

به نظر من آنتی ویروس Quick Heal بهترین آنتی ویروسه چرا؟
1- سرعت اسکن برنامه بسیار بالا هست.
2- سرعت آپدیت اون بخاطر استفاده از تکنولوژی اضافه شدن ویروسهای جدید به بانک (Append) - که بسیاری از ویروسیابهای دیگه باید حدود 10 20 مگ آپدیت بشند- بسیار بالاست مثلا برای من که از دایلاپ آشغال استفاده می کنم حدود 5 دقیقه طول می کشه.
3- صاحب تکنولوژی شناسایی ویروسهای ناشناخته با استفاده از DNA Scan هست. که نه تنها از روی اسم ویروسها اونها را پیدا می کنه بلکه ویروسهای جدید را  از طریق این تکنولوژی شناسایی می کنه در واقع دارای یک لابراتوار هوشمند ویروسشناسی هست.
4- آپدیتش به روزه و خودکار انجام می شه . شما نباید کاری با اون داشته باشید و خودش به محض ورود به اینترنت به صورت اتوماتیک آپدیت می شه.
5- آنتی ویروس درجه یکی هست و همه سرتفیکیشن ها و مجوزهای لازم را داره

ویروسیابی فولدرها و فایلها با اسامی فارسی در آنتی ویروسها

یکی از مشکلاتی که برخی از آنتی ویروسها با آن مواجه هستند، عدم شناسایی و از از بین بردن فایلها و شاخه های آلوده ای می باشد که به زبان فارسی می باشند.
اما Quick Heal Anti virus بخاطر اینکه نیازمند این است از زبانهای دیگر مثل هندی پشتیبانی نماید بنابراین از یونیکد استاندارد و کاملی استفاده می نماید و کاربران ایرانی بصورت خودکار از مزایای شناسایی و پاکسازی فایلهای و شاخه های فارسی بهره مند می شوند.

تولیدکنندگان ویروس

به نظر شما چه افرادی و با چه مقاصدی اقدام به نوشتن و درست کردن یک ویروس می کنند؟
1- افرادی که از نظر ذهنی بیمار می باشند و از آزار و اذیت دیگران لذت می برند و یا به دنبال معروف کردن خود هستند.
2- برخی از شرکتهای امنیتی و تولیدکننده نرم افزارهای ضد ویروس که با ایجاد ویروسها و شناسایی توسط خودشان به دنبال سودآوری می باشند.
3- افراد و شرکتهایی که با غرائض مالی به دنبال ضربه زدن به شرکتهای رقیب می باشند. مثل رقبای مایکروسافت که می خواهند مشتریان ویندوز را با ویروسی کردن آن ناراضی کنند و ضررهای مادی و معنوی زیادی را به آن تحمیل کنند.
4- بعضی از شرکتها به قصد ترغیب افراد به خریدن نسخه جدید نرم افزارشان.
5- برخی از اشخاص حقیقی یا حقوقی که به دنبال جمع آوری اطلاعات شخصی و فروش آن -مثلا به بنگاههای تبلیغاتی- می باشند.
6- سارقان اینترنتی که با ایجاد صفحات دروغین سایتهای اینترنتی -به عنوان بانکهای واسط اینترنتی- اقدام به سرقت اطلاعات و مبالغ درون حساب بانکی افراد می نمایند.

امکانات جدید آنتی ویروس کوئیک هیل ۲۰۰۸ در بخش گوشیهای موبایل

شرکت تکنولوژی های کوئیک هیل (Quick Heal Technologies Ltd) آنتی ویروس قدرتمند و با امکانات فوق العاده بالای خود را معرفی کرد. برای انتشار نسخه نهایی آنتی ویروس کوییک هیل 2008 باید چند هفته ای منتظر بمانید.
این بار هم کوییک هیل یک ویژگی انحصاری بسیار مهم و قابل توجه -که فقط این آنتی ویروس از آن بهره مند می باشد - ارائه کرد.
ویژگی اسکن گوشی های موبایل (PC2Mobile Scan):
ویژگی اسکن گوشی های موبایل (PC2Mobile Scan) این ویژگی انحصاری را به شما می دهد تا همه نوع گوشی های موبایل، PDA (گوشی های موبایل کامپیوتری)، Smart Phone (گوشی های موبایل هوشمند) را ویروسیابی و ویروسکشی کنید. Quick Heal Total Security 2008 این امکان را به شما می دهد تا گوشی های موبایل ویروسی شده را از طریق اتصال با بلوتوث (Bluetooth) و یا کابلهای یو اس بی (USB cable) به کامپیوتر خود ویروسیابی کرده و موبایل خود را از ویروسها (Virus)، بد افزارهای و اسپایوریرها (Spyware) و نرم افزارهای خطرناک (Riskware) پاکسازی کنید.
به گفته مسئولان شرکت کوییک هیل هم اکنون این آنتی ویروس از موبایلها ودستگاههای ارتباطی زیر را پشتیبانی می کند:
سونی اریکسون، نوکیا، موتورولا، ال جی، سامسونگ، اچ تی سی، آی میت، پاناسونیک، زیمنس، اچ پی، او تو و همه گوشیهای مبتنی بر سیستم عامل ویندوز. لیست کامل سری گوشیها را می توانید از در اینجا ببنید و مدل گوشی خود را چک کنید:

- در ضمن این شرکت دائما در حال مذاکره و گرفتن تاییدیه ها برای گوشیهای بیشتری می باشد که در آینده به این لیست اضافه می شود.
(در ضمن هنوز Quick Heal2008 منتشر نشده اما من با تماسی که با دوستانم گرفتم در حال گرفتن نرم افزار و آپلود آن هستم. به محض اینکه بتونم برنامه را بگیرم حتما لینکش را توی وبلاگ خواهم گذاشت تا شما هم بتونید استفاده کنید.)

تکنولوژی ساخت آنتی ویروس

در این مقاله می خواهم درمورد تکنولوژی ساخت نرم افزارهای ضد ویروس ها مطلب بنویسم.
نرم افزارهای آنتی ویروس شرکتهای بزرگ مثل سیمانتک، مکآفی، کوییکهیل و... معمولا دارای نسخه های متفاوت برای سیستم عاملهای مختلف مثل ویندوز، داس، ناول، لینوکس و... می باشند.
برای نوشتن یک نرم افزار کاربردی که قابلیت اجرا بر روی چند پلتفرم را داشته باشد 2 راه حل کلی وجود دارد. یکی اینکه شما می توانید هر نسخه را به طور جداگانه با زبان سازگار با آن سیستم عامل بنویسید (مثلا برای ویندوز از .NET استفاده کنید) و یا اینکه از زبان برنامه نویسی ای که قابلیت اجرا بر روی چندین پلت فرم را داشته باشد مثل جاوا استفاده کنید. اما برای نوشتن یک آنتی ویروس می بایست برای هر سیستم عامل نسخه ای جداگانه تهیه شود. هرچند که می توان از برخی ویژگی های مشترک و کامپوننت ها (مثل اسکن فایلها و فولدرها) می توان استفاده کرد.
بطور کلی چون ویروسها و کرم ها و برنامه های مخرب معمولا از نقاط و حفره های سیستم عاملها برای نفوذ استفاده می کنند و تغییراتی بر روی اجزای سیستم عاملها اعمال می کنند، بنابر این هر سیستم عامل دارای ویروسها مخصوص به خود می باشد. پس شرکتها ناچارند برای هر OS یک نسخه جداگانه تهیه کرده و اقدام به تهیه آپدیت برای هر نسخه بطور جداگانه نمایند.
عموما اکثر نرم افزارهای تجاری به زبان خانواده C مثل C++ و یا Visual C++ نوشته می شوند. نه تنها آنتی ویروس ها هم از این قاعده مستثنی نیستند، بلکه حتی بیشتر از بقیه نرم افزارها نیازمند استفاده از ویژگی های مثبت زبانهای میانی C می باشند.
برخی از ویژگی هایی که شرکتهای بزرگ تولیدکننده آنتی ویروس جهان را ترغیب می کند تا از این زبان برنامه نویسی جهت توسعه آنتی ویروس خود استفاده کنند بدین شرح می باشد:
1- قدرت بالای زبان سی و سی پلاس پلاس در عملیات سیستمی، داشتن سرعت بالا در پردازش (مثل اسکن فایلها).
2- بعلت اینکه کمپایلر زبان C یک زبان استانداردی است که در اکثر سیستم عاملهای مهم جهان وجود دارد، با نوشتن کدها در یک سیستم عامل -در صورتی که از امکانات سیستم عامل استفاده نکنید- می توانید آنرا در بقیه سیستم عاملها با تغییرات بسیار کم و یا بدون تغییر اجرا نمایید.
البته برخی از شرکتهای بزرگ مثل QuickHeal اقدام به فروش انجین آنتی ویروس خود به شرکتهای دیگر می کنند. بدین صورت برخی از شرکتهای واسط و میانی اقدام به خرید موتور آنتی ویروس کرده و Shell (پوسته) آن را خودشان با هر زبانی و با هر  ظاهری و به نام خود تهیه می نمایند.
بنابراین زبان برنامه نویسی بیشتر آنتی ویروس های بزرگ یکسان می باشد. تفاوتها در نوع برنامه نویسی، الگوریتمها و مدل آن، نحوه پشتیبانی و... است که یک آنتی ویروس را نسبت به دیگری برتر می سازد.

هک و آنتی هک (Hacking & Anti-Hacking)

مبحث هک موضوع اثرگذاری در توسعه IT در جامعه می باشد. از آنجایی که هیچکس نمی تواند ادعا کند که از هک شدن در امان است، شرکتهایی در زمینه توسعه امنیت در اینترنت بوجود آمده اند. این شرکتها راهکارهای امنیتی خود را به موسسات و بانکهای اینترنتی و سایتهای مهم که موضوع هک شدن می تواند عوقب بسیار گرانباری برایشان به  وجود آورد می فروشند. به عنوان مثال راهکارهای امنیتی شرکتهایی مثل Hack Secure  به همراه برخی پروتکلهای امنیتی خاص مانند SSL 128/256 bit برای جلوگیری از هک شدن بسیار مناسب می باشند.
البته هک کردن وب سایت ها به راحتی برای هرکسی ممکن نیست. بدین معنا که برای هک کردن یک سایت شما باید یکی از مشکلات امنیتی سیستم عاملهای وب (مثل ویندوز و یا لینوکس) را بدانید و خود شرکتهای سازنده نرم افزارها از آن بی خبرند و یا هاستینگ شما نسبت به نصب پچهای امنیتی کوتاهی کرده و هکرهای حرفه ای از این نقطه ضعف استفاده کرده و اقدام به سرقت اطلاعات و یا تغییر در اطلاعات می کنند.
بنابراین هک یک مسئله مهم است و اگر به آن توجه نشود می تواند مانع رشد فناوری ارتباطات و اطلاعات شود. در ضمن این توضیحات نباید موجب شود که مسئولین IT سازمانهای دولتی علی الخصوص بانکها و ارگانهای مالی و اقتصادی کشور نسبت به رعایت بالای امنیت در سیستمهای خود بی توجهی کنند و تنها دلخوش به استفاده از پروتکلهای امنیتی معمول مثل SSL شوند.

 

نتیجه رقابت بهترین آنتی ویروسهای جهان در نمایشگاه بین الملی سبیت

                                  

1- Quick Heal 

2- Bit Defender 

3- Kaspersky 

4- AntiVir 

5- F-Secure 

6- AVG 

7- Sophos 

8- Trend Micro 

9- Norman 

10- Avast            

11- ETrust-INO   

12- Symantec

 

این رده بندی را غرفه بیت دفندر به نقل از مجله معتبر PcMag در نمایشگاه سبیت ۲۰۰۷ آلمان منتشر کرد. Cebit2007

آدرس  سایت  WWW.PCMAG.COM

شرکت کوئیک هیل موفق به کسب جایزه 100شرکت فینالیست آسیایی شد

Red Herring لیست 200 فینالیست را برای دریافت جایزه‌های ویژه 100 شرکت برتر آسیایی را منتشر کرد. نویدبخش‌ترین فناوریهای انحصاری در جشنی در هنگ‌کنگ چین تجلیل خواهند شد.

سانفرانسیسکو – کالیفرنیا 7 آگوست 2007  (سه شنبه 16 مرداد 1386)

مجله Red Herring امروز اعلام کرد که شرکت CAT جزء لیست نهایی پیشتازان جایزه‌های 100 شرکت برتر آسیایی شد.      http://www.qhi.ir

تیم تحریریه Red Herring با دقت، فینالیست‌ها را بر اساس معیارهای سخت‌گیرانه‌ی این موسسه معتبر جهانی گزینش نمود.

200 فینالیست در 16 کشور/منطقه از جمله چین، هند، ژاپن، کره، سنگاپور، استرالیا و ویتنام انتخاب شده‌اند.

نام 200 کمپانی راه یافته به لیست نهایی را برای دریافت جایزه ویژه Red Herring 100 Asia 2007" می‌توانید به صورت آنلاین در http://www.herringevents.com/asia07/index.html مشاهده نمایید.

Red Herring

جوئل دریفاس سرپرست تحریریه Red Herring  گفته است:"ما 200 فینالیست را از میان 16کشور/منطقه هایی انتخاب کرده‌ایم که که همگی رقبایی سرسخت برای یکدیگر هستند. آن‌ها شرکت‌هایی هستند که به خاطر نوآوری و تعریف قدرتمندانه از اهمیت نقش فناوری در اقتصاد آسیا و جهان پیشرفت می‌کنند."

کایلیش کاتکار مدیرعامل CAT می‌گوید:"RH 100 Asia یک چارچوب عالی است، بودن در بین " Red Herring 100 Asia 2007" ما را مغرور ساخته است و به ما انگیزه‌ای برای انتخاب اهداف بالاتر داده است."

Red Herring 100 Asia 2007 یک رویداد منحصر به فرد است که 100 شرکت خصوصی پیشتاز را در سراسر آسیا و اقیانوس آرام تعیین می‌کند. این مراسم، فهرستی از نخبگان کارآفرین و شرکت‌های سرمایه‌گذاری جهانی را برای نمایش برتری در نوآوری‌ها را گرد هم می‌آورد.

این  نشست سه روزه شامل ارائه سخنرانی‌ها، میزگردها و شبکه‌های صمیمی که برای سهیم شدن در ایجاد ارتباطات و آموختن این که چگونه می‌توان بهترین جایگاه را در تجارت و تکنولوژی آسیا بدست آورد، بوجود آمده است.

سخنرانان متمایزRed Herring 100 Asia  اشخاصی شامل ریچارد لی، رئیس PCCW، سه هیون اوه رئیس SK Telcom، جان چن رئیس Sybase،  ویکتور کو مدیرعامل Youku.com(ریس سابق Sohu.com)، جیمز دینگ رئیس AsiaInfo، و جان هاملستاد رییس بخش سرمایه‌گذازی Apac(آسیا و آرام) مایکروسافت و بسیاری دیگرمی‌باشند. برای مشاهده لیست کامل سخنرانان، می‌توانید به سایت زیر مراجعه کنید:

http://www.herringevents.com/asia07/speakers.html

 

 

 

درباره Red Herring

Red Herring یک شرکت رسانه‌ای جهانی می‌باشد ، یک مجله رهبران اختراع در جهان، که بهترین مخترعان فناوری در جهان، سرمایه‌گذاران و تصمیم‌سازان تجارت را در میادین مختلف ، خدمات خبررسانی فناوری به صورت روزانه، و رویدادهای مهم برای رهبران فناوری در سراسر جهان را ارائه می‌دهد.

برای اطلاعات بیشتر، به سایت زیر مراجعه کنید:

http://www.redherring.com

امنیت در کارت هوشمند سوخت

یکی از مباحث مطرح امروز کشور، مبحث سهمیه بندی و کارت هوشمند سوخت می باشد.
کارت هوشمند سوخت که از آن به عنوان یک پروژه ملی یاد می شود، با صرف صدها میلیارد تومان هزینه به بهره برداری رسید.
شرکت پیمانکار ایرانی مجری پروژه کارت هوشمند سوخت، از مشاوره و تکنولوژی و تجهیزات یک شرکت از کشورهای جنوب شرق آسیا (مالزی) سود می برد. در واقع تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری سطح پایین و میاین این سیستم از کشور مالزی می باشد. اگر چه با ادعای عجیب و غریب مجریان این پروژه همگی ساخت جوانان ایرانی می باشد، اما در واقع انحصار تولید سیستم عامل کارت هوشمند سوخت در دست چند شرکت بزرگ آمریکایی می باشد و بقیه شرکتها بصورت OEM دارنده سیستم عامل می باشند.
به گفته مدیران این طرح از نظر امنیتی بخاطر اینکه سیستم عامل ساخت ایران می باشد امکان نفوذ و یا کپی آن میسر نمی باشد. اما این حرف کاملا غیرکارشناسی و عامیانه می باشد زیرا کپی برداری و از یک هر چیز حافظه داری من جمله کارتهای هوشمند ارتباطب به سیستم عامل سخت افزار ندارد بلکه کپی هر نوع تجهیزات دیجیتالی با استفاده از کپی کوچکترین واحد حافظه (Bit ویا Byte) شدنی می باشد همانطور که در مورد سیمکارتهای موبایل -که یک نوع Smart Card می باشند- مشاهده شد، می توان کارتهای هوشمند را با استفاده از تجهیزات مخصوص نسخه برداری کرد.
بنابراین امکان کپی وجود دارد اما به سختی!!!
حتما سوال می کنید که در صورت امکان کپی چگونه می توان امنیت آن را حفظ نمود؟
پاسخ به این سوال کاملا روشن است. اگر شما هر نوع امنیتی را بر روی کارتهای هوشمند بکار برید امکان کپی برداری از یک کارت امکان پذیر است، بنابراین باید امنیت را در ترمینال برقرار کرد، یعنی با استفاده از کنترلهایی بتوان تشخیص داد -مثل کنترلهای جغرافیایی مبتنی بر GIS و یا کنترل همزمانی و...-

راهکارهای موثر ایجاد امنیت در برابر حملات ویرانگر

در این بخش می خواهیم به صورت کاملا کاربردی راهکار افزایش امنیت سیستم در برابر ویروس ها (Virus) ، کرمها (Worm)، بدافزارها (Spy ware)، نرم افزارهای مخرب به معنای کلی (Malware)، هکرها (Hack) و... را شرح دهیم:
1- استفاده از یک از بهترین و قویترین نرم افزارها ضد ویروس(Anti virus) مثل Quick Heal Desktop 2007 دانلود رایگان بدون Crack و یکماهه بصورت Trial (با تمامی امکانات نسخه کامل)
2- استفاده از سرویس پک دو (Service Pack2) سیستم عامل ویندوز XP (دانلود سرویس پک رایگان و اوریجینال از سایت مایکروسافت) و یا استفاده از یک ویندوز کامل Windows XP SP2 (که باید قفل شکسته اش را از بازار بخرید)!
3- آپگرید اینترنت اکسپلورر 6 به Internet Explorer 7 (دانلود رایگان IE7 از سایت مایکروسافت و بدون Crack) البته موقع نصب IE 7 باید حتما ارتباط اینترنت را قطع کنید چون در صورت اتصال به اینترنت اقدام به چک کردن ویندوز شما می کند و متوجه می شود که شما از نسخه غیرقانونی ویندوز اکس پی استفاده می کنید و در صورت تشخیص دیگر بر روی این ویندوز نصب نمی شود. بنابراین توصیه اکید می کنیم که قبل از نصب حتما ارتباط با اینترنت را قطع نمایید (اگر از مودم استفاده می کنید حتما Disconnect کنید و اگر از شبکه LAN استفاده می کنید -مثل ادارات- کارت شبکه را Dissable کنید).
4- نصب آخرین Patchهای امنیتی Windows XP و نصب بر روی کامپیوترتان.
5- فعال کردن نرم افزار Firewall آنتی ویروس و یا اگر آنتی ویروستان فایروال نداشت می توانید از دیواره آتش ویندوز XP استفاده نمایید -آنتی ویروس کوییک هیل دارای یک فایروال قوی رایگان به همراه نرم افزار ویروسکش خود می باشد-. اگر از ویندوز ویستا Vista استفاده می کنید فایروال این ویندوز بسیار قوی است.
6- به روز نگهداشتن و آپدیت همیشگی آنتی ویروس با اتصال به اینترنت -اگر از آنتی ویروس کوییک هیل استفاده می کنید فقط کافی است هر چند روز و یا هر روز به اینترنت متصل شوید این آنتی ویروس بصورت کاملا اتوماتیک و Silent اقدام به بروز کردن خود در کمتر از 5 دقیقه با خط معمولی Dial Up می کند-.
7- اگر شما از امنیت را برای یک شبکه نیازمندید علاوه بر نکات بالا باید موارد دیگر مثل فایروال قوی نرم افزاری و یا سخت افزاری، یک آنتی ویروس قوی تحت شبکه (مثل نسخه ادمین کنسول کوییک هیل Quick Heal Admin Console) و ویروسیابی به صورت مرتب و دوره ای از کامپیوترهای شبکه و  را نباید از یاد ببرید.
8- در ضمن در مورد شبکه هایی که از مدیریت پایگاه داده (DBMS) مثل MS SQL Server استفاده می کنند باید امنیت اختصاصی این نرم افزارها را (مثل پاک کردن یوزر SA و یا آپدیت وصله های امنیتی این نرم افزارها) رعایت کرد.
9- حتی المقدور از Outlook Express برای دریافت ایمیلهایتان استفاده نکنید.

این اصول کلی ایجاد امنیت در شبکه های کامپیوتری مبتنی بر Microsoft windows می باشد، اما اگر امنیت شبکه برایتان خیلی مهم است باید هر نوع پچ امنیتی مربوط به هر نرم افزار را (مثل Office) دانلود و نصب نمایید.

مقایسه بین آنتی ویروس های AVG و Trend Microبا Quick Heal

 

AVG

Trend Micro

Quick Heal

Response Time**

12:00  

13:06  

10:31

 

Quick Heal updates are released faster than competition. Reduces the chances of infection

Upgrades Per Week*

2

2to3

4to5

 

QH upgrades are delivered faster than the competition.

Smart Memory Scan

No

No

Yes

 

QH drills down to locate the culprit file and, if possible, kills the virus in memory itself. Smarter and simpler way to disinfect your system.

Messenger Service

No

No

Yes

 

QH users are updated on all the developments – virus outbreaks, special patches availability, precautions to be taken etc.

(Sensor or (equivalent

No

No

Yes

 

Traps new Worms/Trojans/Backdoors or any suspicious looking program giving that extra advantage

امنیت در شبکه های ادارات دولتی

اگرچه موضوع امنیت در شبکه های کامپیوتری سازمانها، ادارات، شرکتها، نهادهای دولتی  در ایران زیاد مورد توجه قرار نمی گیرد، اما به عنوان یک مبحث بسیار مهم در راه اندازی شبکه های رایانه ای در جهان محسوب می شود.
اصولا قبل از راه اندازی یک شبکه باید به فکر امنیت Network بود. امنیت شبکه (Network Security) در یک سازمان دولتی شامل نصب نرم افزارها و سخت افزارها و کانفیگ و تنظیمات صحیح شبکه می باشد.
امنیت دیجیتالی و علی الخصوص شبکه های سازمانهای دولتی یکی از مهمترین امور می باشد که متاسفانه در ایران بعلت کمبود دانش IT مدیران و کارشناسان سازمانها دولتی مغموم مانده است. دلیلی که باعث می شود در عصر ICT و آرشیوهای دیجیتال بعضی ها رایانه ها و نرم افزارها را ناپایدار و غیر دائمی بدانند، ضعف در دانش فنی و استفاده درست از تکنولوژی های روز می باشد. به عنوان مثال برای در امان ماندن از خطرات امنیتی اگر شما می توانید از یک مشاور قوی امنیت و یک آنتی ویروس قوی و رعایت نکات مطرح شده در این وبلاگ استفاده نمایید و برای هرخطر دیگر نیز می توانید راهکار مناسب آن را بیابید مثلا برای جلوگیری از نگرانی در مورد خراب شدن اطلاعات می توانید از سیستم پشتیبان گیری Back Up اتوماتیک و یا استفاده از تکنولوژی RAID که مانع از بین رفتن اطلاعات یک هارد در صورت سوختن می شود، استفاده نمایید. (اگر در مورد Raid اطلاعاتی خواستید پیام بگذارید تا مطلب جدید ارسال کنم)
اگر ادارات از مشاوران و متخصصان امنیت استفاده کنند، این خود به برقراری بالاتر امنیت کمک شایانی می کند.

نصب نرم افزار آنتی ویروس تحت شبکه خوب و اصل و خود یکی از مهمترین  ساده ترین اقدام در برابر حملات و ویروسها می باشد. -که من آنتی ویروس Quick Heal نسخه Admin Console3.0- را پیشنهاد می کنم-

چرا باید از ویروس کش برای کامپیوترهایمان استفاده کنیم؟

دلایل متعددی جهت پاسخ به سوال فوق وجود دارد. اگر شما از رایانه خود برای انجام کار استفاده می کنید، احتمالا اطلاعات روی کامپیوترتان برای شما مهم است. اگر شما از کامپیوتر جهت گشت و گذار در اینترنت استفاده می کنید.
اگر عملکرد صحیح کامپیوتر برایتان مهم است.
در صورت پاسخ مثبت به یکی از سوالات فوق اینها همه دلایلی است که شما را مجاب به تهیه آنتی ویروس برای کامپیوتر خود می کند.
اما حالا این سوال پیش می آید که آیا باید آنتی ویروس را مثل بقیه نرم افزارها به صورت غیرقانونی و قفل شکسته شده تهیه کنیم و یا آنرا به صورت اصل و اوریجینال خریداری کنیم؟ و چه مارک ویروسیابی را  و با چه مشخصاتی را باید تهیه کنیم؟
پاسخ سوال اول بسیار روشن است. همیشه خریدن یک نرم افزار اصل و اوریجینال بهتر از نرم افزارهای کرک شده می باشند. (برای اطلاعات بیشتر در مورد تفاوتهای کرک شده و اوریجینال می توانید به مقاله ارائه شده در بخش مقالات وبلاگ مراجعه فرمایید) پس اگر شما یک کاربر خانگی هستید و ضد ویروس را برای کامپیوتر شخصی خود می خواهید، بسته به اندازه اهمیت و درجه پاسخ به سوالات ابتدای بحث،  بسته به اندازه اهمیت اطلاعات و یا آسودگی خاطر از استفاده از رایانه می توانید آنتی ویروس موردنظر خود را انتخاب کنید. اما من شخصا خودم همیشه آنتی ویروس اصل را ترجیح می دهم. اگر شما نمی توانید برای خرید یک ویروسکش هزینه کنید و احتیاجی به پشتیبانی ندارید بجای استفاده از کرک می توانید از آنتی ویروسهای موجود در اینترنت بصورت Trial استفاده کنید و حدود 1 ماه از آنتی ویروس اوریجنال استفاده کنید.

اما اگر شما یک مدیر شبکه کامپیوتری هستید و تعدادی کامپیوتر متصل به هم را مدیریت می کنید، حتما قبل از انجام هر کاری نسبت به خریدن یک آنتی ویروس جنیون و اصل اقدام کنید. زیرا ویروس ها و به طور کلی برنامه های خطرناک (Malware) همیشه در شبکه ها بسیار خطرناکتر از کامپیوترهای PC می باشند. زیرا ویروس ها از این بستر برای تکثیر و انتشار بخوبی استفاده می کنند. در این صورت اگر یک کامپیوتر به هر دلیلی ویروسی شود سریعا تمام کلاینتها و ایستگاههای کاری متصل به شبکه و حتی سرور ویروسی می شوند. در ضمن برخی از این ویروسها منابع شبکه را مشغول کرده و موجب کاهش عملکرد شبکه و افزایش ترافیک شبکه می شوند و از این طریق کار مدیر شبکه را زیرسوال می برند.
برای یک مدیر شبکه خوب انتخاب یک آنتی ویروس برای شبکه دارای اهمیت فراوانی می باشد. ما در این وبلاگ سعی کرده ایم بهترین های آنتی ویروس و برخی از ویژگی های مهم یک آنتی ویروس مخصوص شبکه را معرفی کنیم.
اولین نکته برای انتخاب یک آنتی ویروس تحت شبکه، علاوه بر دارا بودن خصیصه های یک آنتی ویروس خوب تک کاربره، دارا بودن ویژگی های مدیریتی Admin قوی می باشد.
بدین معنی که مدیر شبکه باید در انتخاب یک آنتی ویروس خوب تحت شبکه علاوه بر درنظر داشتن ویژگی های یک آنتی ویروس خوب در دسکتاپ و کلاینت، ابزار و امکانات مدیریتی کامل ولی ساده و کاربرپسندی (User Friendly) داشته باشد.
از مهمترین امکاناتی که یک آنتی ویروس تحت شبکه می بایست داشته باشد به شرح زیر می باشد:
1- امکان نصب از روی سرور بر روی کلاینتها - تنها آنتی ویروس کوییک هیل دارای 3 نوع روش نصب مختلف به صورت متمرکز می باشد.
2- امکان آپدیت کلاینتها از روی سرور (ایستگاههای کاری شبکه بدون نیاز اتصال مستقیم به اینترنت و اشغال پهنای باند اینترنت از سرور آپدیت بگیرند و فقط سرور از اینترنت به روز شود).
3- امکان اسکن کلاینتها توسط مدیر شبکه و از روی سرور
4- امکان برنامه ریزی و زمانبندی اسکن کلاینتها توسط مدیر شبکه
5- قابلیت وب بیس بودن مدیریت آنتی ویروس که این امکان را به مدیر شبکه می دهد بر روی هر کامپیوتری در شبکه با تکمیل نام کاربری و کلمه عبور اقدام به کانفیگ و یا مدیریت آنتی ویروس کند. تنها چند آنتی ویروس از جمله کوییک هیل از این امکان برخوردارند و برخی دیگر مثل سیمانتک و مک آفی و ناد32 و کاسپرسکای از این امکان برخوردار نمی باشند.
6- امکان گزارشگیری از ویروسیابی هر کلاینت (هر کامپیوتر در چه تاریخی اسکن شد و چه ویروسهایی و در چه مسیرهایی یافت شد).
7- سادگی تنظیمات کانفیگ و سیستم مدیریت آنتی ویروس
8- استفاده کمتر از منابع شبکه
9- امکان آپدیت به دو صورت آفلاین (به صورت دستی و با استفاده از فایلهای آپپدیت) و آنلاین (با اتصال به اینترنت)

با بررسی ویژگی های فوق بر روی انواع آنتی ویروسها می توانید آنتی ویروس مورد نظر خود را انتخاب کنید. اما من شخصا آنتی ویروس کوییک هیل را پیشنهاد می دهم. چون علاوه بر دارا بودن همه ویژگی های فوق دارای قابلیتهای اضافی نیز می باشد. از جمله قابلیت انحصاری DNA Scan که امکان شناسایی ویروسها و ورم ها و مالویرهای ناشناخته را بر اساس سیستم تشخیص ژنهای DNA انسانی و برطبق عملکرد ویروس می دهد، سرعت بسیار بالای اسکن ویروس یاب بخاطر تکنولوژی برتر انجین نرم افزار، حجم بسیار پایین فایلهای آپدیت نرم افزار بدلیل استفاده از سیستم آپدیت روزانه به جای آپدیت کل لیست ویروسها و...

روشهای تبلیغاتی شرکتهای بزرگ آنتی ویروس جهان

شرکتهای بزرگ جهانی برای تبلیغات خود از روشهای گوناگون بسته به بازار هدف خود استفاده می کنند.
اصولا همه شرکتهای آنتی ویروس جهانی باید دارای تاییدیه های معتبر بین المللی باشند تا بتوانند در بازار حضوری موفق را داشته باشند. از اینرو موسسات معتبر بین المللی مانند VB100% و Check Mark به وجود آمدند. آین موسسات برای پذیرش هر ویروسیاب، پس از گرفتن مبلغ مشخصی جهت عضویت و انجام آزمایشات، ابتدا تست های مربوط به رعایت قوانین کپی رایت و  حقوق معنوی را مد نظر قرار می دهند. یعنی اگر شما دارای آنتی ویروسی می باشید باید همه قسمتهای آنرا خودتان نوشته باشید و یا اگر از امکانات دیگران استفاده می کنید حتما باید از آن شرکت مجوز گرفته باشید. بعد از رعایت قوانین کپی رایت انجین نرم افزار باید توسط خودتان تهیه شده باشد، یعنی نمی توانید از انجین دیگران استفاده کرده و اقدام به تست آنتی ویروس و گرفتن تاییدیه نمایید (مشکل یکی از شرکت آنتی ویروس ایرانی که از انجین یک شرکت خارجی استفاده می کند و فقط اقدام به ساخت اینترفیس و زبان فارسی برای آن کرده اند و برای همین نمی توانند از شرکتهای بین المللی تاییدیه بگیرند).
سپس این شرکتها اقدام به تست همه آنتی ویروسهایی که به این موسسات ارائه می شوند در یک محیط و شرایط کاملا یکسان می نمایند و نتایج خروجی خود را منتشر می کنند -البته نتایج کلی را بصورت رایگان و جزئیات -.  سوالی که اینجا مطرح است این است که آیا می شود به نتایج این موسسات اعتماد کرد یا خیر؟
بله، تا اندازه زیادی می توان به این نتایج دل خوش کرد، اما هر کس باید خودش هم آنتی ویروس موردنظر را تست کند. در برخی موارد دیده شده که این موسسات بزرگ نیز با دریافت مبالغ زیادی اقدام به انتخاب یک آنتی ویروس با اختلاف بسیار زیاد نسبت به حریفان بعنوان اول می کنند. بنابراین این موضوع در تعداد کمی از آنتی ویروسها صدق می کند و اصولا می توان به این رده بندی ها و مقایسهای آنتی ویروسها به طور کلی اعتماد کرد. هرچند که به نظر می رسد آزمایش  تست یک آنتی ویروس توسط خودتان منطقی تر و عاقلانه تر باشد. (بعنوان مثال یکی از آنتی ویروسها اقدام به چنین کاری کرده و با اعلام برتری در همه زمینه ها نسبت به رقبا و شناسایی 100% ویروسها نگذشتن حتی 1 ویروس ناشناخته از آن و اسکن در کمترین زمان و...!!!! اقدام به تغییر رنکینگ و رتبه بندی خود کرده و خود را در صدر جدول قرار داده. سپس با خریدن لایسنس اتشار نتایج رده بندی و نشریه موسسه ویروسشناسی کرده و در سایت و تبلیغات خود با عنوان نتایج آن نشریه منتشر کرده است.)
برخی از شرکتها اقدام به طراحی سایتهای غیر معتبر کرده و اقدام به انتشار نتایج قلابی در این سایتها کرده و همواره خود را درصدر قرار می دهند. بنابراین بیشترین اعتماد شما می تواند به دو موسسه VB100% و Check Mark باشد آن هم با اعتیاد و وسواس.
شرکتهایی مثل Kaspersky و NOD32 اقدام به تبلیغات گسترده در سطح جهانی می کنند. حتی بعضی از این شرکتها برای اینکه خود را برتر از دیگری نشان دهد اقدام به انتشار ویروس و بدافزارها می نمایند. و خودشان اقدام به کشف آن می نمایند. حتی این آنتی ویروسها اقدام به تشخیص ویروسهای خیالی کرده و به شما نشان می دهند که سیستم شما ویروسی بوده است (اگرچه از قبل ویروسیاب داشتید).
شرکتهای بزرگی آمریکایی برای حضور در بازار جهان سوم به دلیل آمریکایی بودن خود کاری نسبتا راحتتر و با هزینه ای کمتر را پیش رو دارند. ولی بازهم برای بقا نیاز به تبلیغات دارند. هرچندکه این شرکتها نه تنها هیچ هزینه ای را در ایران متقبل نمی شوند بلکه لایسنس معتبر را به ایران ارائه نمی دهند.
در میان شرکتهای ارائه دهنده آنتی ویروسهای تراز اول جهان شرکت کوییک هیل یکی از  ضعیفترین سیستم تبلیغاتی در بین ویروسیابهای  مطرح را داراست. این ویروسیاب هرچند توانسته در برخی کشورها (مثل انگلیس و هند و نیوزلند و آمریکا) با استفاده از سیستم فروش بزرگ خود به بازار خوبی دست پیدا کند اما در میان کشورهای درحال توسعه هنوز جای کار دارد. این شرکت اعتقاد به جذب مشتری با استفاده از تکنولوژی برتر خود و پشتیبانی و ساپورت قوی و شبکه گسترده فروش برای بازاریابی خود می باشد و چندان به تبلیغات در سطح مطبوعات بزرگ جهان ندارد.
البته بخشی از تبلیغات شرکتها اجازه استفاده و آپدیت آنتی ویروسهای غیرقانونی (کرک شده) از سرورهای مخصوص آپدیت برنامه های کرکی می باشد.