بهترین آنتی ویروسهای جهان

بررسی سریع‌ترین و بهترین و قویترین ویروسیاب جهان

بهترین آنتی ویروسهای جهان

بررسی سریع‌ترین و بهترین و قویترین ویروسیاب جهان

المپیک 2016 ریو: رویداد بزرگ، خطرات بزرگتر، کلاهبرداری های بزرگ آنلاین

ماه آگوست برخی از بهترین اجراهای ورزشی را به وسیله ی بهترین ورزشکاران جهان در المپیک 2016 ریو به همراه خواهد داشت. باتوجه به بزرگی این رویداد، کلاهبرداران اینترنتی بهترین موقعیت را برای انجام حملات فیشینگ، کلاهبرداری در قرعه کشی ها، پیشنهادات جعلی، طرح های تجاری و ... بدست آورده اند.

از آنجایی که ورزشکاران با انرژی آماده میشوند تا افتخاراتی را برای کشورشان بدست آورند؛ این کلاهبرداران اینترنتی اغلب ترجیح میدهند که مقدار زیادی پول و اطلاعات حساس را از مردم بدزدند.


ما بطور منظم وبلاگ های خودمان را بروز رسانی میکنیم و به خواننده های خودمان اطلاع رسانی میکنیم که با استفاده از مراحل امنیتی ساده میتوان در برابر کلاهبرداران ایمن ماند. با حاشیه های المپیک ریو، طرفداران ورزش و کاربران اینترنت در سراسر جهان برای گرفتن بلیط رایگان مسابقات، مبلغ بالای بخت آزمایی، بنگاه تخفیف ها، تجارت های المپیکی و... به راحتی در دام این کلاهبرداران می افتند.


کلاهبرداری آنلاین بخت آزمایی:
در تمام جهان، کلاهبرداران با باگ های ایمیل به ایمیل های دریافتی عموم مردم هجوم می آورند و با تقلب در دریافت ایمیل های افراد مختلف، برنده جایزه بخت آزمایی بزرگ ریو می شوند. این یک ادعا است که گیرنده تنها فرد انتخاب شده بین میلیون ها اسم ثبت شده برای این جایزه است. و تنها کاری که باید انجام دهید این است که با ارائه اندکی از اطلاعات حساس با آنها ارتباط برقرار کنید و مبلغی را در بخت آزمایی با ادعای پیروزی در بخت آزمایی پرداخت کنید.
چیز جالب مقدار زیاد پول در بخت آزمایی است. و چیزی ک جالب نیست این است که... شما هیچوقت برای این جایزه بزرگ بخت آزمایی ثبت نام نشده اید!!!!


نکات امنیتی:

1. قبل از اینکه با دیدن مبلغ زیاد جایزه احساساتی شوید، همیشه به این فکر کنید که آیا هیچوقت برای چنین بخت آزمایی ثبت نام کرده اید؟ اگر برای قرعه کشی آنلاین ثبت نام نکردید، پس به خودتان زحمت ادعا کردن این را ندهید!!


2. چنین ایمیل های ساختگی همیشه از شما می خواهند که اطلاعات شخصی خود را وارد کنید (هرگز اینکار را نکنید).


3. هرگز جزئیات بانکی خود را فاش نکنید یا برای پیشبردن کارتان مبلغی را پرداخت نکنید.


4. بخت آزمایی های رسمی هیچوقت از کسی نمی خواهد که با به اشتراک گذاشتن اطلاعات حساس با آنها ارتباط برقرار کنید.


5. بخت آزمایی های رسمی هیچوقت ایمیل ارسال نمی کنند و برای آگاه کردن افراد برنده تنها به شخص مورد نظر اطلاع رسانی نمی کند بلکه همیشه برای رونق دادن کارشان روی تبلیغات ها و سخنرانی های بزرگ برنده را معرفی میکنند.


دفعه بعدی که چنین پیام هایی را دریافت کردید... فقط در سمت چپ صندوق دریافت پیام خود کلیک کرده و پیام را حذف کنید.


طرح های فیشینگ و وبسایت های جعلی:
کلاهبرداران در ساخت وبسایت های دروغین که برای فروش بلیط دروغین المپیک ریو، تجارت، دستگاه های تلویزیون و... معتبر به نظر می آیند، خبره اند.
چیزی که هشدار دهنده است آن است که ثبت نام کردن در چنین نام دامنه هایی مانند "rio" و یا "rio2016" خیلی راحت است.
چیزی که بیشتر نگران کننده است این است که چنین وبسایت های جعلی بخش کوچکی از جرایم سایبری بزرگ و سازماندهی شده هستند که کاربران آنلاین را هدف خود قرار داده اند و از اطلاعات بانکی آنها برای دزدیدن پول استفاده می کنند.


نکات امنیتی:

1. اگر می خواهید برای المپیک ریو بلیط تهیه کنید همیشه از سایت های رسمی آنها خریداری کنید.


2. اکثر ما از تکنولوژی های پیشرفته استفاده نمی کنیم و نداشتن این تکنولوژی، تشخیص سایت جعلی از سایت رسمی را بسیار دشوار کرده است. بهتر است که از وبسایت رسمی المپیک ریو و بلیط فروشی مجاز و شرکای تجاری آنها استفاده کنیم.


3. همیشه برای انجام معاملات آنلاین از کارت اعتباری خودتان استفاده کنید. کارت های اعتباری اطمینان امنیتی بیشتری نسبت به بقیه روش های پرداخت در شرایطی که تقلب، گارانتی و یا عدم تحویل در کار باشد، دارند.


4. هیچوقت پول را به اکانت های شخصی منتقل نکنید.


اگر هرگز اسم سایت یا شخصی که با شما برای بلیط، تجارت و... ارتباط برقرار کرد را نشنیدید؛ به خودتان زحمت ندهید که روی لینک کلیک کنید و یا به این چنین پیام هایی پاسخ دهید.


اکثر ما از المپیک ریو با دیدن آن از تلویزیون های خانه خود، کامپیوتر ها، تبلت ها و موبایل های هوشمند لذت خواهیم برد. آنهایی که برای تماشای المپیک ریو به آنجا سفر میکنند، یادشان باشد که از وای فای عمومی با احتیاط استفاده کنند. بیشتر آنها قابل اعتماد نیستند و اطلاعاتی که رمزنگاری نشده اند را دریافت کرده و از آنها استفاده می کنند؛ اینطور به نظر میرسد که اطلاعات شخصی و مالی خود را رها کرده اید و در معرض خطر قرار گرفتید.


همیشه یک آنتی ویروس خوب نصب کنید تا از کامپیوتر و موبایل خود در برابر حملات فیشینگ و وبسایت های جعلی محافظت کنید.

فوت‌پرینتینگ؛ رد پای شما در اینترنت

طبعاً با گسترش کاربرد رایانه، گوشی های هوشمند، شبکه های محلی و شبکه جهانی اینترنت، بستر مناسبی برای خلافکاران و ناقضان قانون به وجود آمده است.

از این‌رو در این سلسله مقالات سعی شده تا آمار و ارقام لزوم حفظ امنیت و چالش های پیشرو به بحث گذاشته شود. اشخاص حقیقی و حقوقی با آشنایی بیشتر با روش‌های گوناگون فوت‌پرینتینگ از امکان انتشار اطلاعات محرمانه خود جلوگیری می‌کنند.

البته برای جلوگیری از گسترش روش‌های فوت‌پرینتینگ، راهکارهایی که توسط هکرها و مجرمان سایبری برای جمع آوری اطلاعات از منابع مختلف استفاده می‌شوند به صورت عملی و کاربردی آموزش داده نمی‌شوند.

فوت‌پرینتینگ همانند آثار ردپا، امکان واکاوی و رهگیری اشخاص حقیقی و حقوقی را میسر می‌سازد. برای اجرای حمله، مهاجم نیاز به اطلاعات از قربانی دارد، اطلاعات بیشتر، هزینه حمله را برای قربانی افزایش و برای مهاجم کاهش می‌دهد.

در زمان اتصال به اینترنت نباید بیش از اندازه آسوده خاطر باشید. کافی است یکبار آنلاین شوید تا حتی همه کارهای قبلی تان هم ارسال و رهگیری شوند. شاید فکر کنید اطلاعات شخصی‌تان ارزشی ندارد، اما در واقع ارزش اطلاعاتتان بستگی به شخصی دارد که قصد بهره برداری از آنها را دارد.

 

مبارزه با سرقت اطلاعات

یک تصور غلط عمومی وجود دارد که مجرمان سایبری تنها کاربران با ارزش را هدف قرار می دهند که این تصور باعث شده تا اکثر کاربران اینترنتی خطر دسترسی غیرمجاز به داده هایشان را دست کم بگیرند.

در تحقیقات که اخیراً توسط یکی از موسسات امنیتی صورت پذیرفته، 10% از کاربران اینترنتی تائید کرده اند که آنها قربانی سرقت اطلاعات شده اند که 4% آنها متحمل زیان های مالی و 6% باقیمانده، قربانی سرقت هویت شده اند.

مجرمان سایبری ماهرتر شده اند، شناسایی رفتارهای غیرمعمول و کاهش کارایی سیستم به همراه توسعه حفاظت امنیتی تنها راه‌های ممکن مقابله با این تهدیدات می‌باشد.

پیچیدگی برنامه های ناخواسته بالقوه (Potentially Unwanted Application) یا PUA ها، که برای مدت زمان طولانی بدون شناسایی با بازده کم در سیستم باقی مانده، آنقدر فراوان است که کاربران نمی توانند باور کنند.

سرقت اطلاعات از پست های الکترونیکی و حساب های کاربری آنلاین (مانند فیس‌بوک و ای بی) و کلاهبرداری های الکترونیکی روز به روز افزایش می‌یابد.

امروزه تقریباً کسی را نمی توان یافت که منکر لزوم استفاده از آنتی ویروس ها باشد. دنیای جدید سال‌هاست که به سمت دنیای مجازی در حرکت است. تسهیلاتی که فناوری اطلاعات برای مردم به ارمغان آورده غیر قابل انکار است.


چه اطلاعاتی امکان به سرقت رفتن دارند؟

تقریباً هر آنچه که در رایانه ی شماست امکان دارد به سرقت رود. مانند، اطلاعات عمومی کاربر، تاریخچه مرورگر وب، مکان ها، پیام های متنی، برنامه های کاری، تاریخچه تماس ها، اطلاعات حساب کاربری و آدرس و تلفن.


اطلاعاتی که در مقابل چشمان ناظران است

بازاریاب ها به دنبال هرنوع اطلاعاتی درباره شما هستند. از سن و جنسیت گرفته تا سلایق کاربران در رسانه های اجتماعی، مکان، رفتارهای اینترنتی. این اطلاعاتی است که می‌توان با هدایت تبلیغات هدفمند، بازاریابی را پرسودتر نماید.


مجرمان سایبری فقط به دنبال پول هستند

اما مجرمان اینترنتی بیشتر به دنبال کسب درآمد به صورت غیرقانونی می‌باشند که در این راه اطلاعات حساب بانکی، اطلاعات بانکداری آنلاین و اطلاعات کارت های بانکی کمک شایانی به مقاصد سوء آنها می‌کند.


اطلاعات، پول هنگفتی هستند

شرکت های تبلیغاتی برای دیده شدن تبلیغاتشان پول می پردازند. طبق آمار پرداخت هزینه تبلیغات آنلاین جهانی در چهار ماهه اول سال 2012، بیش از 121% رشد یافته است. در سال 2011، ارزش بازار تبلیغات نمایش موبایل به 630 میلیون دلار رسید که این خود نشان از حجم عظیمی از میزان سرمایه گذاری شرکت ها می‌باشد.


شرکت ها از اطلاعات کاربران پول در می آورند

رقابت بر روی جذب تبلیغات و حضور پرقدرت تر در این عرصه به اوج رسیده است. فیس‌بوک در چهارماه دوم 2012 در حدود 1 میلیارد دلار از تبلیغات به دست آورد، در حالیکه گوگل بیش از 10 میلیارد دلار دریافتی داشته است.


هر کاربر قیمت خودش را دارد

بر اساس آمار مندرج در سایت ها، گوگل  از هر کاربر 7 دلار در هر چهارماه بدست می آورد، در حالیکه فیس‌بوک 1.26 دلار می‌توان از هر کاربر سودآوری داشته باشد.


مجرمان سایبری از سرقت اطلاعات انبوه پول در می آورند

بزهکاران اینترنتی از طریق بدافزارها اطلاعات را به صورت انبوه دریافت کرده و آنها را به فروش می رسانند. بر اساس مستندات مبالغ زیر برای معامله اطلاعات کاربران رد و بدل می‌شود:

شماره کارت اعتباری = 1 تا 10 دلار

اطلاعات احراز اصالت بانکی = 25 تا 35 دلار

اطلاعات احراز اصالت فیس‌بوک 1000 نفر= 15 دلار

اطلاعات احراز اصالت توئیتر 2200 نفر= 75 دلار

اطلاعات احراز اصالت ایمیل یاهو یا هاتمیل 1000 نفر= 8 دلار


مسئله ی دیگری که معمولاً کاربران از آن غافل هستند، آگاه نبودن از تنظیمات حفظ حریم خصوصی است. با توجه به گسترش شبکه های اجتماعی در سطح جهان میزان درز اطلاعات شخصی از این شبکه ها یکی از مهمترین چالش های پیشروی این شبکه ها می‌باشد. بر طبق آمار 13 میلیون از کاربران فیس‌بوک هرگز از ابزارهای حفظ حریم خصوصی استفاده نکرده اند و تنها 38% کاربران می‌دانند که چگونه می‌توان مقدار انتشار اطلاعات را محدود کرد.

تنظیمات امنیتی و حفظ حریم خصوصی مرورگر مانند کوکی ها از دیگر منفذهای اطلاعاتی می‌باشد. به عنوان نمونه کوکی هایی که از طریق مرورگر بر روی کامپیوتر کاربران ذخیره می شود، در واقع ترجیحات و علاقمندی های کاربر را نشان می‌دهد و باعث می‌شود تا یک پروفایل برای کاربر بر روی مرورگر ایجاد شود. جالب است بدانیم بیش از 50% از 1 میلیون وب سایت برتر، از کوکی ها استفاده می‌کنند و 99.7% وب سایت‌های حاوی کوکی، از کوکی های نا امن استفاده می‌کنند که این خود مراقبت بیشتر را ضروری می‌نماید.

برخی برنامه های غیرقانونی ممکن است اطلاعات بیشتری از آنچه نیاز دارند دریافت کنند، بنابراین همواره در انتشار اطلاعات شخصی در سایت ها و برنامه ها باید خساست به خرج داد.

حملات و انتشار آلودگی از اینترنت و کامپیوتر به موبایل و تبلت نیز سرایت کرده است. بر اساس آمار تبلیغ افزارها و سارقان اطلاعات، بیش از 22% بدافزارهای موبایل در چهارماهه دوم 2012 را تشکیل می‌دهند. برنامه های جاسوسی ممکن است اطلاعات شخصی مانند لیست مخاطبان و پیام های متنی را جمع آوری کنند، ابزارهای جاسوسی 4% از قدرتمندترین بدافزارهای موبایل را در همان بازه زمانی تشکیل می داد. بنابراین اکنون زمان آن رسیده که علاوه بر امن کردن رایانه و لپ تاپ به فکر ایجاد امنیت برای گوشی های موبایل خود باشیم.

معضل دیگری که همواره از بدو ورود اینترنت وجود داشته، سایت های فیشینگ و کلاهبردارانه می‌باشد که ممکن است کاربران را فریب دهد تا اطلاعات حساس آنها بدست مجرمان سایبری برسد.


برترین سایت‌های کلاهبردارانه مورد هدف در چهارماهه دوم 2012

  1. پی پال
  2. ای بی
  3. تام
  4. ای او ال
  5. برادسکو


خوب، بد، زشت

استفاده از اطلاعات خصوصی کاربر می‌تواند در موارد متعددی کاربرد داشته باشد. بر اساس نوع استفاده و یا سوء استفاده از این اطلاعات، می‌توان آن را به سه دسته تقسیم کرد:

خوب:

"تبلیغات هدفمند" بر اساس علائق کاربران که می‌تواند یک تسهیلات مفید برای برخی از کاربران باشد. به شهادت آمار از هر 4 کاربر، 1 کاربر آنلاین واقعاً تبلیغات "هدفمند" مبتنی بر علائق را دوست دارد.

بد:

بی ملاحظه‌گی در فعالیت های آنلاین منجر به پیامدهایی در زندگی واقعی می‌شود. بنابراین باید حتی مراقب انتشار اطلاعات غیرضرور خود باشید.

از هر 5 رییس، 1 نفر نمی خواهد بر اساس پروفایل رسانه های اجتماعی کاندیداها، استخدام کند.

کارکنان بر اساس محتوای مشکوک شبکه های اجتماعی شان اخراج می‌شوند.

زشت:

مجرمان سایبری می‌توانند از اطلاعات شما سوء استفاده کنند:

در سال 2011 کلاهبرداری هویت به بیش از 13% افزایش یافت.

631 دلار: میانگین هزینه ای که فرد قربانی جعل هویت، برای حل مشکل خود در آمریکا هزینه می‌کند.

هزینه سرقت هویت افراد در انگلستان به 1.7 میلیارد یورو رسید.


میانگین خسارت ناشی از انواع کلاهبرداری در مناطق مختلف در سال 2011:

آسیای و اقیانوسیه: 1.4 میلیون دلار

آمریکا: 1.1 میلیون دلار

اروپا و خاورمیانه: 900 هزار دلار


اطلاعات و آمار فوق مبین این امر هستند که ارتقای سواد دیجیتالی بدون توجه به پارامترهای امنیتی پرهزینه و حتی در مواردی جبران ناپذیر می‌باشد. در کنار اطلاع رسانی و افزایش سطح آگاهی کاربران، استفاده از نرم افزارهای امنیتی مطمئن و به روز برای شبکه، یکی از ملزومات بهبود امنیت در فضای سایبری می‌باشد.


منبع:  quickheal.co.ir

گسترش بازی Pokémon GO جعلی

برنامه های بازی موبایل چیز تازه ای نیست. هزاران بازی هر هفته می آیند و میروند. اما، یک زمانی برنامه ای می آید که در کل دنیا کولاک می کند. در مورد برنامه Pokémon GO صحبت می کنم که به اینترنت محبوب، احساس، خشم و هر آنچه که شما آن را می نامید تبدیل شده است. و این شکاف، محرکی برای ذهن مجرمان اینترنتی دنیای آنلاین است.


همه چیز در مورد Pokémon GO؟

پوکمون گو یک بازی آنلاین برای گوشی های اندروید و iOS است. با دسترسی به موقعیت مکانی و دوربین گوشی، به شما اجازه می دهد موجودات مجازی به نام Pokémon را جدا از آموزش و یا مبارزه بر علیه آنها تصرف کنید. برای پیدا کردن این موجودات، نیاز به حرکت در اطراف خود دارید. بنابراین اساساً، شما مکان خود را روی یک نقشه (که در واقع یک نسخه دیجیتال از محیط واقعی می باشد) می بینید و محل Pokémon مورد نظر را پیدا می کنید.


به بحث اصلی این پست برویم...
از هم اکنون، Pokémon GO رسماً در کشورهای محدود از جمله استرالیا، نیوزیلند، آلمان، انگلستان و ایالات متحده آمریکا منتشر شده است. و در برخی از کشورها مانند هند و ایران این بازی هنوز در Google Play یا App Store دردسترس نیست و این باعث بروز مشکلاتی شده است. با در نظر گرفتن شور و شوق فراوان برای بازی، بسیاری از علاقه مندان به فروشگاه برنامه های کاربردی غیر رسمی یا شخص ثالث مراجعه کرده و این بازی واقعیت افزوده را بر روی گوشی خود نصب می کنند. به دلایل روشن، هکرها در حال سو استفاده از این گسترش دیوانه وار نسخه های جعلی و مخرب این برنامه می باشند.


یک نسخه مخرب از این بازی در فروشگاه های شخص ثالث شناسایی شده است. این نسخه با یک RAT مخرب (ابزار مدیریت از راه دور- به اپراتور اجازه می دهد از راه دور یک دستگاه را کنترل کند) به نام SandroRAT تزریق شده است. این RAT به عنوان یک جاسوس افزار (دزد اطلاعات کاربران) و درب پشتی (به دیگر بدافزارها اجازه دسترسی به دستگاه آلوده را می دهد) عمل می کند.


اگر یک کاربر این بازی Pokémon GO آلوده به RAT را نصب کند، آنها اساساً امکانات زیر را در اختیار بدافزار قرار می دهند:

نظارت، خواندن، نوشتن، و ارسال پیام کوتاه
ضبط مکالمات تماس
خواندن، حذف و اضافه کردن مخاطبین
جمع آوری اطلاعات دستگاه viz. ، IMEI، شماره تلفن، کشور، مجوز روت، و غیره
مخفی کردن آیکون برنامه از راه انداز برنامه
دانلود و نصب دیگر برنامه های ناخواسته یا مخرب
روشن کردن Wi-Fi و یا اینترنت همراه از راه دور هنگامی که دستگاه آفلاین است.
ردیابی GPS مکان دستگاه
عکس گرفتن با استفاده از دوربین جلو یا عقب
ضبط فیلم
کاوش، دانلود، آپلود و حذف فایل ها از دستگاه


محصولات موبایل سکیوریتی کوییک هیل به طور فعالانه این برنامه های مخرب را به عنوان Android.Sandr.A مسدود می کند.


اقدامات احتیاطی مورد نیاز:
در حالی که قادر به دانلود برنامه Pokémon GO برای اندروید از فروشگاه های شخص ثالث هستید، ما به شدت توصیه می کنیم این کار را نکنید. مشخص نیست که آیا این برنامه ای که دانلود کردید امن است یا مخرب. اپ استورهای رسمی همیشه نسبتاً امن تر از بازارهای نرم افزاری غیررسمی می باشند. بهتر است منتظر انتشار رسمی در کشورتان باشید تا از خطر تلفن و حفظ حریم خصوصی تان به یک آلودگی مخرب در امان بمانید.


مطمئن شوید که در تنظیمات امنیتی گوشی تان، گزینه منابع ناشناس (Unknown Sources) انتخاب نشده باشد. این کار نصب برنامه ها از فروشگاه های شخص ثالث را متوقف می کند. در تلفن خود، به تنظیمات> امنیت> بروید و تیک Unknown Sources را بردارید (اگر آن تیک شده است).


از دانلود برنامه هایی که توسط توسعه دهندگان غیرمطمئن و با شهرت و رتبه کم ارائه می شوند و نیز نرم افزارهایی که درخواست مجوزهای غیر ضروری می کنند اجتناب کنید.


از یک نرم افزار امنیتی موبایل استفاده کنید. Quick Heal Fonetastic App نه تنها از گوشی تان در برابر برنامه های مخرب محافظت می کند، بلکه عملکرد آن را افزایش می دهد، ویژگی های نرم افزاری دیگر مانند قفل برنامه، قفل پوشه های خصوصی، و غیره را ارائه می دهد. اگر شما از هر نسخه ای از Pokémon GO در منابع شخص ثالث استفاده می کنید، به ما اطلاع دهید.