بهترین آنتی ویروسهای جهان

بررسی سریع‌ترین و بهترین و قویترین ویروسیاب جهان

بهترین آنتی ویروسهای جهان

بررسی سریع‌ترین و بهترین و قویترین ویروسیاب جهان

گفتگوی اختصاصی عصر ارتباط با مدیرعامل کوییک هیل - بخش دوم

در این فعالیت فرامرزی جدیدتان تمرکز جغرافیایی هم دارید؟
در حال حاضر عمده تمرکز ما در خاورمیانه و خود آسیا است. مثل امارات، ایران، مالزی، سنگاپور، تایوان و چین. در میان کشورهای اروپایی هم انگلستان یکی از اهداف اساسی ما است.
چون می‌گویید ایران یکی از بازارهای مهم شماست، بد نیست بگویید چگونه می‌خواهید در بازار ایران که به شدت به برندهای مهم و معتبر این حوزه خو کرده است وارد بشوید.
البته این کار سخت است ولی ما شباهت‌هایی را بین بازار ایران و هند می‌بینیم که کمکمان می‌کند بینشی در این باره داشته باشیم. برای مثال فضای کاری شباهت‌هایی دارد که به ما کمک می‌کند.
به نظر نمی‌رسد خیلی نگران معضل کپی‌رایت در ایران باشید!
تلاش ما این است که کاربران را آموزش دهیم که متوجه ارزش هزینه‌ای که برای خرید نرم‌افزار اصل می‌کنند باشند و بدانند امنیت آنها تنها وقتی تضمین می‌شود که یک نرم‌افزار را قانونی بخرند.
شاید دغدغه چندانی در این مورد ندارید چون محصول شما هنوز یک محصول تازه وارد است که نسخه‌های به سرقت رفته آن اندک است.
نه در واقع ما مطمئن هستیم نسبت هزینه نرم‌افزار ما به آنچه که کاربران به دست می‌آورند آنچنان معقول است که می‌توانیم در صورت آگاهی دادن کاربران را تشویق کنیم از نرم‌افزارهای صاحب لایسنس استفاده کنند. از طرف دیگر شما باید برای فعال‌سازی ویروس‌کش کوئیک هیل حتما از خدمات مبتنی بر وب استفاده کنید که خیلی فرآیند کرک کردن (Crack)، آن را دشوار می‌کند. در واقع نرم‌افزار کوئیک هیل روزانه خودش را به‌روز می‌کند که این هم یک مکانیسم ضد Crack است.
با این وضعیت مشخص است که شما برای مزیت قیمتی خودتان نسبت به رقبا اهمیت بالایی قائل هستید و به نوعی محور استراتژی بازاریابی شما است.
تکذیب نمی‌کنم که مزیت قیمتی یکی از محورهای استراتژی بازاریابی ماست.
فکر نکنم این استراتژی لزوما در ایران جواب بدهد چون برای مثال ما در ایران ویروس‌کش "بیت‌دیفندر" را داریم که قیمت معقولی دارد ولی خیلی هم موفق نیست.
کاملا با حرفتان موافق هستم و درست به همین دلیل است که فکر می‌کنم شما برای موفقیت در این بازار باید به تکنولوژی‌هایتان هم متکی باشید. برای مثال ما فناوری‌هایی مانند DNAScan، Antirootkit،‌PC2Mobile‌و‌فناوری Sensor را داریم که امیدواریم کاربرد آنها مصرف‌کنندگان ایرانی را به خود جلب کند. پس ما در این رابطه به تنوع فناوری‌هایی که به صورت انحصاری در اختیار داریم متکی هستیم.
یعنی معتقدید این فناوری‌ها مشتری ایرانی را به سمت شما جلب می‌کنند؟
بله کاملا، در مورد سوال قبلیتان هم باید بگویم که اثبات مدعای ما درباره اینکه اگر محصول شما به صرفه باشد موفق می‌شود این قضیه است که ما با وجود اینکه در خود هند جمعیت قابل توجهی از هکرها و مشکل سرقت کپی‌رایت را داریم ولی با این وجود کوئیک هیل در این بازار موفق بوده است پس در ایران هم می‌تواند موفق باشد. یعنی وقتی شما برای ارتقای طراحی نرم‌افزارتان و درک کاربر تلاش کنید موفق می‌شوید. ما در عین حال برنامه بسیار مدونی هم برای خدمات پس از فروشمان داریم که می‌تواند به کل ما را نسبت به رقبایمان متمایز کند.
تا جایی که می‌دانم شما یک نسخه کاملا هندی از نرم‌افزارهای کوئیک هیل دارید، تصمیم ندارید نسخه‌هایی به زبان فارسی هم عرضه کنید؟
حتما، ما در حال تبادل اطلاعات با مشتریان خود در ایران هستیم. پس از این مرحله بدون شک بومی‌سازی محصولاتمان را هم در دستورکارمان قرار می‌دهیم. برخورداری از جوایزی مانند VB100% یا CheckMark  نشان می‌دهد که ما به تعهد خودمان پایبندیم.
راستش را بخواهید خیلی به راهی که برای پیدا کردن بازار در ایران به آن متوسل شده‌اید امیدوار نیستم.
به هر حال این نظر شخصی شما است. ولی در حال حاضر ما شرکت‌ فانوس را به عنوان توزیع‌کننده کلیه محصولاتمان در ایران انتخاب کردیم و کلیه فعالیت‌های آتی خودمان را از طریق این شرکت پیگیری می‌کنیم تا شما ببینید که شانس موفقیت برنامه‌های ما چقدر است. قبول دارم که در یک بازه کوتاه مدت بسیاری از این برنامه‌ها امکان‌پذیر نیست ولی ما به شدت امیدواریم در آینده‌های نزدیک استراتژی‌های ما در بازار ایران جواب بدهد.
تا چه حد در راهبردهای فعلی خودتان روی بازار کاربران نهایی تمرکز کرده‌اید؟
طبیعتا یکی از محورهای بازاریابی‌ ما کاربران نهایی هستند ولی در حقیقت در حال حاضر ما به شدت روی بازار شرکت‌ها تمرکز کرده‌ایم. چون با داشتن محصول کنسول admin دراین بخشی که مبتنی بر خدمات شبکه‌ای است شانس زیادی داریم. به عبارت دیگر ما معتقدیم تکنولوژی پیشرویی در اختیار داریم که باعث می‌شود شرکت‌ها و سازمان‌ها بتوانند با هزینه کمتر به امنیت بالایی دست پیدا کنند. در این بخش شما با خطر کمتری در زمینه کرک شدن محصولاتتان هم مواجه هستید. در واقع ما خیلی روی قدرت کنسول amdin خودمان سرمایه‌گذاری کرده‌ایم.
ظاهرا هسته نرم‌افزاری شما هم مشتریان خاص خودش را دارد؟
بله، در واقع ما موتور نرم‌افزاری خودمان را به کشورهایی چون فرانسه، آمریکا و کانادا صادر کرده‌ایم، بخشی از این مشتریان ما هم کمپانی‌های دارای Mail Server هستند.
محصولات جدیدی در دست ارائه دارید؟
بله، از همین هفته محصولات سال 2008 ما عرضه می‌شوند که شامل محصولاتی همچون ویروس‌کش و ایجاد امنیت کلی دستگاه است، داغ‌ترین محصول این سری هم احتمالا محصول PC2 Mobile است که باعث می‌شود کاربران بتوانند امنیت کامل دستگاه‌شان را در کنار امنیت کامل گوشی‌شان تضمین کنند. این فناوری در آمریکا و هند به نام خود ما ثبت شده و ما مطمئنیم که در ایران بسیار جواب خواهد داد.
می‌شود در یک توضیح مختصر به ما بگویید چرا یک کاربر ایرانی باید یک ویروس‌کش کوئیک هیل بخرد؟
چون ما کاری می‌کنیم که هر کاربر واقعا مطابق با ارزش پولی که می‌پردازد از خدمات کوئیک‌یل برخوردار شود.

گفتگوی اختصاصی عصر ارتباط با مدیرعامل کوییک هیل - بخش اول

گفت‌وگو با مدیرعامل شرکت کوئیک هیل :هنـد هم مثل ایـران پر از هکر است

گفت‌وگو با کایلاش کاتکار از یک جهت گفت‌‌وگویی بسیار آسان و از سوی دیگر بسیار سخت بود. چون این گفت‌وگو یکی از معدود گفت‌وگو‌هایی بود که به صورت آنلاین انجام دادیم و اگر چه این جریان فهم متقابل را با حذف مواردی مانند لهجه بسیار آسان کرده بود ولی در عین حال دقت و توجه کاتکار در پاسخ دادن به سوالات باعث می‌شد گرفتن مچ او به هنگام مصاحبه‌ای که در واقع رودررو نبود بسیار دشوار شود. اگر هنوز خیلی با ویروس‌کش کوئیک هیل (Quick Heal) آشنا نیستید باید خیلی مختصر برایتان بگویم که این ویروس‌کش هندی طی یک سال اخیر با کمک شریک ایرانی‌اش یعنی شرکت فانوس توانسته است در آشفته بازار ویروس‌کش‌های ایران جایی مختصر برای خود باز کند و در حال حاضر با تکیه به شناختش بر بازارهایی مانند ایران و قیمت مناسبش می‌خواهد یک‌سال طلایی را با ایران استارت بزند.
کی از مهم‌ترین تفاوت‌های شما با سایر شرکت‌های هندی فعال در زمینه نرم‌افزار در تلاشی است که برای برندسازی برای خودتان دارید.
بله، خب در واقع کوئیک هیل علی‌رغم آنکه در بازارهای بین‌المللی مانند ایران تا حدودی تازه وارد است ولی در مجموع در بازار داخلی خود هند نام تجاری سرشناسی به حساب می‌آید.
نه منظورم این بود که معمولا شرکت‌های هندی نرم‌افزاری تلاش می‌کنند برند خاص خودشان را داشته باشند و روی انجام پروژه‌های برون‌سپاری (Outsource) برای شرکت‌های دیگر متمرکز هستند.
سوال بسیار خوبی است. در واقع همانطور که اشاره کردید شرکت‌های هندی بیشتر به سبب انجام پروژه‌های برون‌سپاری مشهور هستند ولی اعتقاد حاکم در حال حاضر این است که هند توان عبور از این مرحله را دارد چون در مرحله انجام برون‌سپاری شما از سود واقعی در این بخش محروم می‌شوید و در واقع سایر شرکت‌های صاحب پروژه سود کار شما را می‌برند.
یعنی هدف آن بود که سود این مرحله نصیب خود هندی‌ها شود؟
 به عبارتی همینطور است چون دیدگاه مدیریتی ما از ابتدا این بود که محصولی را تولید کنیم که هم در وهله اول برای هندی‌ها مفید باشد و هم سود آن به خود هند بازگردد.
سوالی که اینجا پیش می‌آید این است که چرا آنتی‌ویروس؟ چون هندی‌ها به نوعی در تولید همه انواع نرم‌افزار تخصص دارند؟
علت این امر این بود که تاکنون تمرکز اصلی ما بازار خود هند بوده است و ما به دنبال یک جای پای محکم در بخش مصرفی این بازار بودیم. از این جهت ویروس‌کش‌های یک محصول کاملا استراتژیک هستند چون به شما این اجازه را می‌دهند که جای پای محکمی در بخش مصرفی بازار نرم‌افزار پیدا کنید. پس ما پتانسیل بالایی در این محصول دیدیم.
احتمالا سابقه هم‌ بی‌تاثیر نیست.
دقیقا، چون خود من به عنوان مدیرعامل شرکت و بنیانگذار آن دارای لیسانس مرتبط با این قضیه و صاحب تخصص در رمزگشایی ویروس‌ها بودم که بر جهت‌گیری اولیه شرکت خیلی تاثیر گذاشت.
شاید اگر به ‌آمارهایی که درباره سهم‌تان از بازار خود هند و منطقه خاورمیانه وجود دارد اشاره کنید قضیه روشن‌تر بشود.
در بخش تجارت‌های کوچک و متوسط (SME) ما بدون شک صدرنشین بازار هستیم. در بخش کاربران خانگی هم تردیدی نیست که ما پرفروش‌ترین هستیم.
قاعدتا با توجه به مزیت‌های محلی که دارید این قضیه منطقی است ولی در بازار جهانی هم سهم دارید؟
قبل از اینکه درباره بازارهای فرامرزی صحبت کنیم باید تاکید کنم این رتبه‌ای که ما در بازار هند به دست آورده‌ایم به لطف مدیریت قوی‌یمان در بخش روابط با مشتریان (CRM) و خوش‌دست بودن و کاربرد آسان نرم‌افزارهایمان به دست آمده است.
و بازار جهانی؟
 در واقع ما اخیرا تمرکز خودمان را روی بازارهای جهانی از طریق محصولاتی که مبتنی بر شبکه هستند شروع کرده‌ایم.

بهترین آنتی ویروس برای شبکه های سازمانی و اداری

می دانید چه آنتی ویروسهایی در ادارات، شرکت ها و سازمانهای دولتی در ایران  استفاده می شود؟
شرکتهایی که نمایندگی رسمی آنتی ویروسها را در ایران دارند، از ارائه هر گونه آمار و اطلاعاتی در این باره خودداری می کنند. در صورتی که می توانند با ارائه این آمار و اطلاعات به عنوان یک امتیاز تبلیغاتی از آن استفاده کنند. بهرحال اینجا ایران است و بزینس عجیب و غریب و متفاوت با همه جای دنیا. -شاید این شرکتها این نکته را مد نظر دارند که در صورتی که لیست ادارات را منتشر کنند شرکتهای رقیب با بی اخلاقی تجاری اقدام به جلب نظر مشتریانشان کرده و آنتی ویروس و محصول خود را جایگزین آن نمایند.-
از جمله ویروسیابهایی که در شبکه ی شرکتها و سازمانهای دولتی کشور استفاده می شود می توان به سیمانتک، مک آفی، کوئیک هیل، ناد32، پاندا، سوفوس، کاسپراسکای، بیتدفندر و دکتر وب اشاره کرد. البته متاسفانه هنوز در برخی از سازمانها بطور غیرقانونی از آنتی ویروسهای کرک شده و بدون لایسنس استفاده می کنند که در این میان آمار Symantec و McAfee بیش از دیگران است. نداشتن نماینده رسمی در کشور، زیاد بودن کرک و سی دی های قفل شکسته و کرک شده این آنتی ویروسها، وجود برخی شرکتهای غیرمجاز در کشور که با استفاده از برند این شرکتهای آمریکایی و فریب کارشناسان غیرحرفه ای سازمان و فروش آنتی ویروسهای کرک شده و غیر لایسن دار بجای اوریجینال را می توان از مهمترین علل نفوذ این ضد ویروس ها دانست.
آنتی ویروسهای Quick Heal و Kaspersky و NOD32 از دیگر آنتی ویروسهایی است که توانسته اند به سرورهای شبکه ادارات راه یابند. در این میان آنتی ویروس کوئیک هیل با تکنولوژی بالای خود که شامل انجین منحصربفرد و تکنولوژی DNA Scan که ویروسهای ناشناخته را از روی عملکرد آنها شناسایی کرده (مانند یک آزمایشگاه ویروسشناسی) و پشتیبانی آن در ایران توسط شرکت فانوس، دفترچه راهنمای فارسی، سیستم پشتیبانی Ticketingفارسی و... توانسته جای خود را در بازار ایران باز کند. از مزایایی که موجب می شود مدیران شبکه آنتی ویروس کوییک هیل را انتخاب کنند علاوه بر موارد فوق می توان به مدیریت کاملا حرفه ای و پیشرفته با کاربرپسندی بالا (User Friendly) و سادگی استفاده و مدیریت و امکانات بالای منیجمنت (Management) و تحت وب بودن (Web base) سیستم کنسول آن اشاره کرد. - برای اطلاعات بیشتر می توانید به قسمت آنتی ویروس کوییک هیل وبلاگ و ویژگی های Admin Cosole مراجعه فرمایید-
برخی از آنتی ویروسها با تبلیغات گسترده سعی در چرخش بازار به نفع خود را دارند. ازجمله آنها می توان به NOD32 اشاره کرد. هرچند که سه آنتی ویروس ناد32، کاسپراسکای و کوییک هیل جزء 3 آنتی ویروس برتر به شمار می روند، اما کارشناسان کوییک هیل را به جهت مزایای ذکر شده در بالا در جایگاه بالاتری قرار می دهند.

چرا باید آنتی ویروس بخریم؟

به نظر خیلی از مردم و کاربران معمولی کامپیوتر اصولاً سوال فوق بی دلیل می باشد زیرا آنها اعتقاد دارند که اصلا نیازی به خرید آنتی ویروس اوریجنال نیست!
اما ما می خواهیم این موضوع را در این مقاله بشکافیم و اصل اینکه آیا خرید آنتی ویروس چیزی ضروری است را بررسی کنیم.
اصولا در کشورهای توسعه یافته و پیشرفته جهان مانند آمریکا و کشورهای اروپایی خرید نرم افزار -به طور کلی- چیزی عادی و مانند خرید سخت افزار در کشور ما محسوب می شود. همانطور که در ایران دزدیدن وسایل سخت افزاری عادی نیست، در کشورهای پیشرفته سرقت نرم افزار نیز یک امر زشت محسوب می شود.
در کشورهایی که از نظر تکنولوژی رشد یافته هستند مانند هند که در زمینه فناوری ارتباطات و اطلاعات خصوصاً نرم افزار در دنیا صاحب سخن می باشد و همینطور چین، کره، مالزی، سنگاپور و... بین 30 تا 50 درصد مردم از نرم افزارهای جنیوین genuine و اصل استفاده می کنند. که این آمار خود نشان از افزایش سطح فرهنگ IT این کشورها می دهد.
اما در همه این کشورها اکثر مردم از نرم افزار آنتی ویروس اورجینال استفاده می کنند. برخی از دلایل این امر به شرح زیر می باشد:
1- به طور کلی عملکرد یک نرم افزار و برنامه کاربردی لایسنس دار همیشه بهتر از یک نرم افزار قلابی و کرک شده می باشد.
2- آنتی ویروس یک نرم افزار امنیتی و حساس می باشد، یک آنتی ویروس به همه جای سیستم عامل شما دسترسی دارد و در صورت استفاده از یک آنتی ویروس تقلبی امکان سوء استفاده از کامپیوتر شما افزایش می یابد.
3- یک آنتی ویروس را هیچ وقت مانند یک نرم افزار معمولی بدانید، مهمترین بخش هر آنتی ویروس پشتیبانی و ساپورت آن می باشد. بدون ساپورت شما یک نرم افزار معمولی تهیه کرده اید.
4- قیمت آنتی ویروسها معمولا نسبت به بقیه Software ها مناسب است هزینه مالی زیادی را به خریدار تحمیل نمی کند.
5- با خرید یک آنتی ویروس در واقع کامپیوتر خود را در برابر مسائل ضدامنیتی و خرابکاری بیمه می کنند.
6- یک آنتی ویروس علاوه بر آپدیتهای روزانه که مانع ویروسی شدن کامپیوتر شما می شود، در مواقع بحران و حمله شدید ویروسها و Wormها خود را بخوبی نشان می دهد.
بنابراین خرید یک آنتی ویروس خوب و دارای تکنولوژی بالا یک امر واجبی به نظر می رسد.
حتما می پرسید امروزه که ویروس یاب های زیادی در بازار وجود دارد کدامیک را انتخاب کنیم؟ این سوال خودش به اندازه سوال عنوان مقاله مهم است. در مباحث قبلی به طور مفصل در مورد انواع آنتی ویروس ها و مقایسه آنها با یکدیگر و ویژگی های مثبت و منفی ویروس کش ها و تفاوت Anti virus های Crack شده و Original بحث شد. اما در این مقاله نیز بطور خلاصه به آن می پردازیم.
آنتی ویروسهای زیادی در بازار موجود است اما پیشنهاد ما به شما انتخاب آنتی ویروس از بین Kaspersky، Nod32، Quick Heal است. چرا؟ چون بر طبق نظر موسسه ویروس شناسی معتبر VB100% تنها 5 آنتی ویروس توانسته اند از آزمایشات سربلند بیرون بیایند، که همه اینها جزء آن دسته اند. Symantec نورتون و McAfee بعلت آمریکایی بودن و مسائل تحریم و همینطور عدم پشتیبانی شرکت اصلی و زیاد بودن نسخه های کرک شده آن توصیه نمی شود. برخی دیگر مانند Panda و Dr-Web و Bitdefender از تکنولوژی و انجین بسیار ضعیفی برخوردارند.
اما در بین NOD32، Kaspersky و Quick Heal اگر از آنتی ویروس تحت شبکه می خواهید استفاده کنید حتما کوئیک هیل را برگزینید زیرا نسخه سیستم مدیریت تحت شبکه این آنتی ویروس بسیار پیشرفته، کامل، با کاربری آسان و یوزرفرندلی می باشد.
اما برای کامپیوترهای شخصی: اگر از اینترنت پر سرعت و دائمی ADSL استفاده می کنید می توانید کاسپراسکای را انتخاب کنید، چون آپدیتهای این آنتی ویروس سنگین بوده و دائماً سرور خود را چک  می کند. در ضمن سرعت اسکن این آنتی ویروس نیز بسیار کم می باشد. اگر کاهش سرعت اجرای نرم افزارها و بخصوص بوت سیستم (بالا آمدن ویندوز) برایتان مهم نیست می توانید از ناد 32 استفاده کنید. اما اگر از اینترنت معمولی Dial-Up استفاده می کنید و سرعت آپدیت برایتان مهم است حتما از ویروسیاب کوییک هیل استفاده کنید زیرا پکیج های آپدیت این آنتی ویروس به چند بخش تقسیم می شود (روزانه، هفتگی و ماهانه) و بسته های روزانه آن کمتر از 500 کیلوبایت می باشد (یعنی کمتر از 5 دقیقه) و هر 7 بسته روزانه به صورت هفتگی و هر 30 بسته روزانه به بسته های ماهانه تبدیل می شود. بنابراین اگر شما هر چند روز آپدیت بگیرید خیالتان از سرعت آپدیت راحت باشد.
در ضمن ظاهر نرم افزار ناد 32 معمولی است، کاسپراسکای متوسط و کوییک هیل زیباتر طراحی شده است. سرعت اسکن کوییک هیل و ناد32 تقریبا یکسان می باشد.
با توجه به مطالب فوق آنتی ویروس کوییک هیل یک انتخاب درست بنظر می رسد.

نتایج آزمایشات موسسه بین المللی معتبر ویروسشناسی Virus Bulletin

نتایج آخرین آزمون تست آنتی ویروسهای این ماه اعلام شد. این آزمون سخت گیرانه که بین ۴۰ آنتی ویروس برتر و معتبر جهان بر روی پلتفرم ویندوز ۲۰۰۰ ادونسد سرور انجام شد، تنها ۱۵ شرکت توانستند از این آزمون سربلند بیرون بیایند. نکته جالب توجه رد شدن ویروسیاب مطرح کاسپراسکای (Kaspersky) بخاطر عدم تشخیص ۱ ویروس بود. لازم به ذکر است که این آنتی ویروس چند ماه پیش نیز بخاطر عدم شناسایی ۱ویروس نتوانسته بود تاییدیه این موسسه را بر روی سیستم عامل ویندوز اکس پی بگیرد. البته ویروس کش دکتر وب (Doctor Web) و سوفوس (Sophos) نیز در این آزمون مردود شد.
یادآور می شوم تنها آنتی ویروس های کوییک هیل، ای ست،مک آفی، سیمانتک توانسته اند ۵ آزمون آخر VB100% را با موفقیت پشت سر بگذارند.
می توانید نتایج را مشاهده فرمایید:

آنتی ویروس

Windows 2000
Dec 2007

AEC (Trustport)

مردود

Agnitum

قبول

AhnLab

شرکت نکرد

Alwil

مردود

Authentium

شرکت نکرد

Avira

مردود

BitDefender (SOFTWIN)

قبول

Bullguard

قبول

CA eTrust

قبول

CA Home

مردود

CAT QuickHeal

قبول

Doctor Web

مردود

eEye

شرکت نکرد

Eset

قبول

F-Secure

قبول

Fortinet

مردود

FRISK

مردود

GDATA

قبول

Grisoft

قبول

Ikarus

مردود

iolo

مردود

K7 Computing

شرکت نکرد

Kaspersky

مردود

Kingsoft

مردود

McAfee

قبول

Microsoft Forefront

قبول

Microsoft OneCare

شرکت نکرد

MicroWorld

قبول

Norman

مردود

NWI

شرکت نکرد

PC Tools AntiVirus

قبول

PC Tools Spyware Doctor

مردود

Proland Software

شرکت نکرد

Redstone

مردود

Rising

مردود

Sophos

مردود

Symantec

قبول

Trend Micro

مردود

VirusBuster

قبول

Webroot

شرکت نکرد

منبع: http://www.virusbtn.com

آموزش اصطلاحات پرکاربرد دنیای ویروس و آنتی ویروس

ویروس(virus ) : برنامه ای است که می تواند خودش را کپی کند و بر عملکرد نرمال یک کامپیوتر بدون اجازه و اطلاع کاربر تأثیر گذارد.
ویروس چند ریختی(polymorphic virus) : این نوع ویروس در هر حال امضاء خود را عوض می کند و فایل جدیدی را آلوده می کند.
Worm : بر خلاف ویروس، Worm قادر به کپی شدن و گسترش یافتن در سیستم های مختلف دیگر نیاز فایل میزبان می باشد.
Trojan : شامل یا نصب کننده برنامه ای ویرانگر است که در ظاهر ممکن است به نظر خارق العاده بیاید.
Spayware : اطلاعات شخصی را بدون موافقت (رضایت) کاربر جمع آوری می کند.
Adware : قادر به نمایش و دانلود مواد تبلیغاتی در یک کامپیوتر است.
Backdoor : برنامه ای است که می تواند اطمینان ظاهری را رایج کند از این طریق دسترسی بیشتری به کامپیوتر ها پیدا کند. و از نظر پنهان می ماند.
Botnet : شبکه ای از کامپیوتر ها کنترل شده به وسیله توزیع کننده Bot است.
Rootkit : ابزار این نرم افزار تعدادی مراحل اجرایی ویرانگر، فایلها یا داده های سیستم را از سیستم عمل کننده پنهان می سازد.
 Frakdalent Dialers: برنامه ای است که برنامه ویرانگر را نصب می سازد.
Phishing : وب سایت جعلی است که ظاهر فریبنده ای دارد و برای گرفتن اطلاعات جزئی شخصی از کاربر عمل می کند.
Pharming : پیام های یک وب سایت را به یک وب سایت دیگر که جعلی است می برد.

مردود شدن کاسپراسکای در آخرین تست موسسه VB100%

جدیدترین نتایج تست موسسه معتبر ویروس شناسی انگلیسی (VB100%) ماه دسامبر ۲۰۰۷ یعنی همین ماه منتشر شد. نکته بسیار جالب توجه در این است که آنتی ویروس Kaspersky نتوانست آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد و تاییدیه این موسسه را دریافت کند.
این آزمایش بر روی سیستم عامل Microsoft Windows 2000 Professional انجام گرفت و کاسپراسکای به علت عدم تشخیص همه ویروسهای منتشر شده در جهان رد شد! چند ماه قبل -جوئن ۲۰۰۷- نیز کاسپر اسکای نتوانسته بود تست بر روی Windows XP را پاس کند.
این در حالی است که شرکت Quick Heal توانست این آزمون را نیز مانند تمام آزمونهای قبلی امسال با موفقیت کامل پشت سر بگذارد. علاوه بر کوییک هیل آنتی ویروسهای مکافی، ناد۳۲، سیمانتک نیز توانستند این گواهینامه را اخذ نمایند.
لازم به ذکر است با تماسی که بنده با این موسسه داشتم، آقای جان هاوز(john hawes) از دپارتمان مشاوران فنی گفت که با وجود تلاش زیاد این موسسه شرکت پاندا حاضر نشد در این آزمایشات شرکت کند. وی اظهار امیدواری کرد که در آینده این شرکت اسپانیایی بتواند در این آزمایشات شرکت کند.

متن پاسخ موسسه بین المللی وی بی ۱۰۰٪:
One other point I should mention - Panda have not submitted products for
our tests for some time, though I hope to persuade them to join in in the
near future.

مرجع: http://www.virusbtn.com/vb100/archive/results?display=summary

ویژگی های جدید آنتی ویروس کوییک هیل 2008 توتال سکیوریتی

ویژگی های جدید آنتی ویروس کوییک هیل 2008 توتال سکیوریتی (Quick Heal Total Security 2008)

- ویژگی آنتی روتکیتس کوییک هیل (Quick Heal Anti Rootkit) معرفی شد. این ابزار روت کیت های موجود در سیستم را تشخیص و به طور کامل از بین می برد.
 - ویژگی جدید و ارتقاء یافته دی ان ای اسکن  (DNA Scan) که مالویرها و مخربهای بیشتری را پیدا می کند.
 - افزایش کارایی و بهبود عملکرد موتور (انجین) اسکن آنتی ویروس که موجب افزایش سرعت جستجو و اسکن شده و همچنین نیاز به بسته های آپدیت و بروزرسانی کوچکتر داشته در نتیجه سرعت آپدیت را افزایش می دهد.
 - ویژگی اسکن رجیستری کوییک هیل (Quick Heal Registry Scan) در این نسخه معرفی شده است. آن ریجیستری و مکانهای دیگر سیستمهای مورد حمله واقع شده و بحرانی را جستجو کرده و تغییراتی را که بوسیله برنامه های مخرب و Malwareها ایجاد شده را اصلاح می کند.
 - کوییک هیل اکنون به صورت کاملاً قابل پیکربندی و سازگار و تحت حصار کاربر می باشد.
 - ویژگی کوییک هیل آنتی فیشینگ (Quick Heal Anti-Phishing) در نسخه 2008 توتال سکوریتی معرفی شده است. آن از دسترسی شما به وب سایتهای فیشینگ و کلاهبردارانه -که خود را جای وب سایتهای بزرگ و رسمی جا زده و اقدام به دریافت اطلاعات شخصی و بانکی و... شما کرده و از این اطلاعات سوء استفاده می نمایند- جلوگیری می کند.
 - ویژگی انحصاری اسکن پی سی تو موبایل (PC2Mobile Scan) تحت بخش اسکن معرفی شده است. هم اکنون شما می توانید گوشی ها موبایلتان را از طریق کامپیوترتان ویروس یابی کرده و آنها را از بین ببرید. برای اطلاعات بیشتر در مورد این ویژگی به صفحه http://www.qhi.ir/pc2mobile.asp مراجعه فرمایید.
 - قابلیت Anti-Spam نسخه توتال سکیوریتی کوئیک هیل ارتقاء یافته است. اکنون آن به صورت خودکار یک صندوق پست الکترونیکی اسپم (Spam Mail Box) در نرم افزارهای مدیریت پست الکترونیک قابل نصب در ویندوز شامل Thunderbird، Eudora، Outlook Express و Windows Mail ایجاد کرده و نامه های ناخواسته و اسپم را بطور خودکار به این پوشه انتقال می دهد.

آمار آسیب پذیری آنتی ویروسها

چند آسیب پذیری در برنامه ها و محصولات امنیتی TREND MICRO گزارش شده است. (شرکت TREND تهیه کننده نرم افزار معروف و قدیمی PC-CILLIN می باشد)
در اولین آسیب پذیری، حمله کننده می تواند از آن برای حملات عدم سرویس دهی (DOS) و همچنین اجرا کد استفاده کند. اشکال در تحلیل و بررسی فایل های فشرده اجرایی UPX میتواند هنگام بازکردن و تحلیل چنین فایل هایی باعث سرریز و کرش ( توقف برنامه ) و در نهایت اجرا کد دلخواه گردد .
دومین آسیب پذیری در IOCTL HANDLER در محصولات TREND MICRO در صورت بهره برداری می تواند باعث ارتقا دسترسی در سطح کرنل گردد .
البته برای هر دو آسیب پذیری مکمل های امنیتی انتشار یافته اند که اکیدا توصیه می شود به نصب آنها اقدام نمایید .

آسیب پذیری در نرم افزار های ضد ویروس و امنیتی سابقه زیادی دارد. و این محصولات امنیتی بارها توسط هکر ها و متخصیصین امنیت مورد حمله قرار گرفته اند.

برای مثال می توانید به گزارش آسیب پذیری های نرم افزار های امنیتی تگاهی بکنید شاید چنین لیستی برای شما جالب و در انتخاب محصولی امن‌تر راهنما باشد . فراموش نکنید نرم افزار های ضد ویروس نقش اساسی در امنیت سیستم های خانگی و دولتی دارد.


براساس تحقیقات انجام شده در سایت SECUNIA تعداد و آمار آسیب پذیری آنتی ویروس ها را به شما ارایه می کنیم.

دقت کنید برای شمارش آسیب پذیری ها نه فقط نرم افزار آنتی ویروس بلکه تمام محصولات شرکت مورد بررسی قرار گرفته اند .


MCAFEE
35 آسیب پذیری در نرم افزار های شرکت MCAFEE گزارش شده است. این تعداد بسیار زیاد بوده البته طبیعی است به علت معروفیت این شرکت هکر ها هم تمایل زیادی برای کشف آسیب پذیری در محصولات این شرکت دارند .


KASPERSKY
12 آسیب پذیری در نرم افزار آنتی ویروس KASPERSKY گزارش شده است.


TREND MICRO
22 آسیب پذیری در نرم افزار های TREND MICRO گزارش شده است که البته آمار بالا یی می باشد.


AVAST!
8 آسیب پذیری در نرم افزار ضد ویروس AVAST! گزارش شده است که نشانه عملکرد خوب شرکت است.


PANDA
4 آسیب پذیری در نرم افزار های PANDA که آمار بسیار جالب و خوبی برای این شرکت است و با توجه به ضعف تکنیکال این آنتی ویروس کمی عجیب به نظر می رسد.


CLAMAV
22 آسیب پذیری (حفره امنیتی) برای این نرم افزار غیر ویندوزی آمار چندان مناسبی نیست.


SYMANTEC
بیش از 60 آسیب پذیری که برای این غول امنیتی که این آمار بسیار تاسف بار است.

لازم به ذکر است در این آمار هیچ نوع آسیب پذیری از آنتی ویروس Quick Heal گزارش نشد.

منبع : سایت SECUNIA

ویژگی های جدید در محصولات 2008 آنتی ویروس کوییک هیل

-- آنتی ویروس کوییک هیل 2008 پلاس (Quick Heal Plus 2008) / آنتی ویروس 2008 معمولی(Quick Heal Lite 2008):
- ویژگی آنتی روت کیتس کوییک هیل (Quick Heal Anti Rootkit) معرفی شد. این ابزار روت کیت های موجود در سیستم را تشخیص و به طور کامل از بین می برد.
- ویژگی جدید و ارتقاء یافته دی ان ای اسکن (DNA Scan) که مالویرها و مخربهای بیشتری را پیدا می کند.
- افزایش کارایی و بهبود عملکرد موتور (انجین) اسکن آنتی ویروس که موجب افزایش سرعت جستجو و اسکن شده و همچنین نیاز به بسته های آپدیت و بروزرسانی کوچکتر داشته در نتیجه سرعت آپدیت را افزایش می دهد.
- ویژگی اسکن رجیستری کوییک هیل (Quick Heal Registry Scan) در این نسخه معرفی شده است. آن ریجیستری و مکانهای دیگر سیستمهای مورد حمله واقع شده و بحرانی را جستجو کرده و تغییراتی را که بوسیله برنامه های مخرب و Malwareها ایجاد شده را اصلاح می کند.
- کوییک هیل اکنون به صورت کاملاً قابل پیکربندی و سازگار و تحت حصار کاربر می باشد.

آینده مخربها (ویروسها، تورجانها، کرمها و...)

در چند سال پیش که سالهای پیدایش اولین ویروسها و کرمهای کامپیوتری بود، ویروسنویسان نوشتن ویروس را فقط برای تفریح و لذت و یا کسب شهرت و اعتبار انجام می دادند. اما متاسفانه هر چه به جلوتر می رویم اهداف تولید و انتشار مخرب افزارها و ویروسها به سمت سودآوری و تجارت کشیده می شود. امروز تقریبا بیشتر ویروسها جنبه تجاری داشته و به قصد سرقت انجام می پذیرید. با وجود سبک قدیمی ویروسها که منجر به خرابی فایلها و یا سیستم عاملها می شدند، راهها و روشهای گوناگون جدید دیگری نیز بوجود آمدند که در صورت بی توجهی به این شیوه ها، ضررات زیادی را متحمل کاربران کامپیوتر، اینترنت و تجارت الکترونیکی می کند. مثل ایجاد سایتها شخصی که با ظاهری کاملا رسمی وانمود می کنن که متعلق به شرکتهای بزرگ جهانی هستند و اقدام به فروش محصولات می کنند و بدین ترتیب اقدام به سرقت اطلاعات بانکی افراد مختلف و در نتیجه سرقت پول آنها می کنند. برای نمونه می توانید سری به سایت www.apache.org بزنید و اطلاعیه ای مبنی بر اخطاریکه سایتی به وجود آمده و اقدام به جمع آوری پول به نام آپاچی می کند را مطالعه نمایید.
ویروسهای آینده علاوه بر ویندوز و دیگر سیستم عاملهای PC، موبایلها (انوع مختلف مثل Pocket PC، Tablet PC موبایلهای معمولی دارای انواع سیستم عامل ها مثل Symbion، Java و...)، دستگاههای پخش فایلهای صوتی (MP3 و MP4 و...)، نسلهای بعدی کامپیوترها (مثل Tablet PC) و کلیه تجهیزات دیجیتال خصوصاً دستگاههایی که درارای اینترفیس ها ارتباطی هستند را تهدید می کند.
از مهمترین بخشهایی که در آینده مورد حمله قرار خواهد گرفت، بنگاههای مالی پولی می باشند که در این میان نمی توان از بانکها صرفنظر کرد. بنابراین بانکها که دارای تجهیزات ارتباطی بسیار گسترده (مثل خودپردازها ATM و ترمینالهای فروشگاهی POS و تجارت اینترنتی) هستند از جمله مهمترین هدفهای آنها خواهد بود.
هم اکنون دولتهای توسعه یافته در زمینه IT مثل هند با بستن قرارداد با شرکتهای بزرگ جهانی مانند کوییک هیل (Quick Heal) به فکر یافتن سولوشن و راهکاری جهت ارتقای امنیت خود افتادند، تا پیشگیری را مقدم بر درمان بدانند.
بد نیست که مسئولان IT و ICT کشور ما هم نیز قبل از اینکه به فکر توسعه سیستمهای IT و فناوری ارتباطات و اطلاعات خود کنند با قرارداد با شرکتهای بزرگ اقدام به ایمن ساختن فضای سایبر کشور نمایند.
به نظر می رسد سیستم بانکی کشور و بانکهای دولتی پیش از اینکه به سمت الکترونیکی کردن سیستم بانکی پیش روند، می بایست امنیت  سیستمهای خود را تا جایی بالا ببرند که منجر به برگشت به عقب در اثر رعایت نکردن مسائل Security نشود.

آنتی ویروس ایرانی

چند تن از خوانندگان وبلاگ از من خواستند تا در مورد آنتی ویروسهای ایرانی توضیحاتی بدهم. من خودم تا حالا 2 تا آنتی ویروس ایرانی دیدم. یکی از اونها معروفه و دیگری بدون هیچ و اسم و رسمی. (البته ممکن است تعداد زیادی باشند که افرادی با Resource کردن و تغییر Label و عکسهای آن آنرا بنام خود بنامند.)
امیدوارم که دوستان و بروبچه های شرکت مهران رایانه از ما دلگیر نشوند. ما در این وبلاگ خود را موظف به بیان آنچه که درست است (یا حداقل به نظر ما) می دانیم.
بله، آنتی ویروس ایمن محصول شرکت مهران رایانه (که می توان گفت تنها آنتی ویروس ایرانی) می باشد. سالها پیش این شرکت آنتی ویروس تحت سیستم عامل DOS خود را به بازار عرضه کرد. این آنتی ویروس از فروش نسبتا خوبی در کشور برخوردار بود. آنطور که بخاطر می آورم آن آنتی ویروس دارای 2 فلاپی دیسک بود یکی برای اسکن کردن ویروسها (ویروسیابی) و دومی برای ازبین بردن آنها (ویروسکشی). که فلاپی اول را به طور رایگان عرضه می شد و قابل کپی برداری بود ولی دیسکت دوم که شامل ویروسکش بود دارای قفل بر روی دیسکت بود و امکان کپی برداری از آن میسر نبود. در صورت داشتن این فلاپی ها شما می توانستید هر چند تا سیستم را ویروسیابی و ویروسکشی کنید (بدون محدودیت اجرا). نحوه آپدیت آنتی ویروس ایمن نیز بدین صورت بود که شما می بایست ابتدا دیسکها را با هزینه اولیه (حدود 30 هزار تومان) خریده و هر 6 ماه شرکت دیسکهای جدید را منتشر می کرد که شما می توانستید دیسکهای قبلی را با هزینه ای کمتر (حدود 5 تا 10 هزار تومان) تعویض کنید.
بعد از بوجود آمدن ویندوز، ویروسیابهای زیاد دیگری وارد بازار (یا بصورت رایگان و کرکی) شدند، که در این زمان آنتی ویروس ایمن کم کم به فراموشی سپرده شد. تا اینکه بعد از چند سال این شرکت اعلام کرد که ما نسخه های مختلف آنتی ویروس ایمن را (تحت سیستم عاملهای ویندوز، ناول و...) منتشر کرده است. بعد از این بود که این شرکت توانست به کمک دولت (وزارت صنایع -صنایع نوین) در چند نمایشگاه بین المللی حضور یابد ولی همانطور که انتظار می رفت تنها نتوانست بازار کوچکی از ایران را -آن هم با روابط و قرارداد بستن با سازمانهای بزرگ و بصورت کشوری مثل تامین اجتماعی کشور- از آن خود کند. شاید شما بپرسید چرا این آنتی ویروس نتوانست سهمی هر اندازه کوچک در بازار بزرگ جهانی بدست آورد؟
پاسخ بسیار روشن است!
1- این شرکت از انجین شرکت دیگری استفاده می کند، یعنی فقط شکل ظاهر این نرم افزار و پشتیبانی از آن بعهده شرکت مهران رایانه می باشد. بنابراین نمی تواند در عرصه جهانی مدعی شود که این آنتی ویروس ایرانی و متعلق به شرکت مهران رایانه می باشد.
2- مدارکی که نشان دهد یک آنتی ویروس دارای عملکرد خوبی است، تائیدیه های موسسات و لابراتوارهای بین المللی تست آنتی ویروسها می باشد، که دو موسسه بزرگ VB100% و CheckMark از بزرگترین و مشهورترین آنها می باشد. پس برای اینکه بتوان در بازارهای جهانی حضور داشت و آنتی ویروسی را فروخت باید حتما دارای اعتبار و مدارک بین المللی بود که این شرکت از آنها بی بهره است.
3- کارایی و عملکرد این آنتی ویروس قابل رقابت با آنتی ویروسهای بزرگ جهانی نمی باشد.
4- برای تهیه آنتی ویروس برای هر سیستم عامل می بایست برای هر OS یک نرم افزار جداگانه ای تهیه کرد، به عنوان مثال برای تولید آنتی ویروس ایمن نسخه ناول برنامه نویسان باید کاملا از ساختار سیستم عامل ناول آشنا بوده و توانایی بستن حفره ها را داشته باشند!!! در ضمن برای اجرای آنتی ویروس بر روی هر سیستم می بایست مجوز آن را از شرکتهای سازنده سیستم عامل (مثل مایکروسافت) گرفت، که بازهم ایمن فاقد آن است.
5- از لحاظ امکانات جانبی یک آنتی ویروس، این آنتی ویروس فاقد هر گونه آپشنهای کاربردی اضافی می باشد.
6- اکثر شرکتهای آنتی ویروس بزرگ جهانی مثل کوئیک هیل، سیمانتک و... عضو  اتحادیه بین المللی World-Wide_List می باشند. بدین صورت که هر یک از شرکتهای به محض اینکه یک ویروس و یا هر برنامه مخرب دیگر را کشف کردند آن را به این انجمن اعلام می کنند و با نام آن شرکت و زمان کشف ثبت می گردد. بقیه آنتی ویروسها نیز (با استفاده از قراردادهای فی مابین) می توانند بانک اطلاعاتی خود را بروز نمایند، در صورتی که ایمن عضو نبوده و می توان به شناسایی همه ویروسها توسط آن شک کرد.
7- بنابر موارد گفته شده فوق نمی توان این آنتی ویروس را یک آنتی ویروس ایرانی دانست. تنها ایمن را می توان به عنوان یک برند ایرانی پذیرفت.
لازم به توضیح است در صورت دریافت پاسخ از هر کسی این وبلاگ آماده انتشار آن می باشد.

سارقان هوشمند (Smart Thief)

پیشرفت علم و تکنولوژی موجب سرعت در کارها به همراه آسان شدن زندگی شد. هرچیزی که مزایایی دارد حتما دارای معیاب و عوارضی نیز می باشد (مانند داروها). اما باید سنجید که آیا سود انجام آن کار نسبت به معایب آن می چربد یا خیر؟ بدیهی است با در آن زمان می توان درست تصمیم گرفت.
با متولد شدنICT و کامپیوتر مدت زمان زیادی نگذشت که جای خود را در همه جای دنیا و در همه بخشها از جمله، ادارات، سازمانها، بانکها، منازل و... باز کرد. شاید امروز برای خیلی ها کارکردن و شاید برای برخی زندگی کردن بدون IT (کامپیوتر، مخابرات، اینترنت و...) ممکن به نظر نرسد. -اما شاید شما فکر کنید که با حذف فناوری ارتباطات و اطلاعات از زندگیی تان چیزی را از دست نمی دهید، هر چند که ایران از نظر زیرساخت IT بسیار عقب است ولی باز هم بدون IT کارها بسیار آرامتر و بدتر انجام خواهد شد.-
با ورود IT به زندگی روزمره کم کم افراد سودجو و به طور خودمانی تر دزد و افراد دارای افکار شوم و پلید به فکر سوء استفاده از این ابزار سومند افتادند. تا جایی برخی از مهمترین معایب استفاده از این تکنولوژی ها را امکان سوء استفاده و سرقت اطلاعات از آن می دانند. اما باید توجه داشت که با توجه به آمار منتشر شده از سوی موسسات بین المللی بزرگ هزینه هایی که از طریق خرابکاری و سرقت اطلاعات و یا دستکاری آن بر موسسات و شرکتهایی که اقدام به الکترونیکی کردن کارها و عملیات کاری خود کرده اند تحمیل شده است قابل مقایسه با میزان صرفه جویی که از این طریق نصیب آن ها می شود نیست.
بعنوان مثال می توان از  شرکت بین المللی مسترکارت (MasterCard) نام برد، به گفته مسئولان شرکت هزینه برقراری امنیت در این شرکت و مجموع هزینه هایی که بابت خرابکاری و سرقت به سارقان پرداخت می کنند کمتر از 1 درصد می باشد. اگر این بانک بین المللی برای انجام امور بانکی خود اقدام به تشکیل شعبه در همه شهرهای جهان و در برخی شهرها چندین شعبه (مثل بانکهای خودمان) می کرد، هزینه های خرید و یا اجاره ساختمان و استخدام نیروی انسانی و خرید تجهیزات و... اصلاً قابل تصور نیست!!!
اما باید دانست که این سرقت با سرقتهای معمول متفاوت است. در دنیای سایبر و مجازی شما باید حواستان را خوب جمع کنید، چون اینجا با دزد معمولی سر کوچه و خیابان سر و کار ندارید، بلکه اینجا شما با افراد خبره، باهوش، متخصص و خبره طرفید. حتی اگر شما از کامپیوترتان فقط برای امور شخصی استفاده می کنید هم حتما موارد زیر را رعایت نمایید:
1- حتما اطلاعات خود را در مورد ویروسها، تروجان ها، بدافزارها، نرم افزارهای مخرب، اسبهای تراوا و.... بالا ببرید. استفاده از یک آنتی ویروس هوشمند و قدرتمند مانند کوئیک هیل می تواند کامپیوتر شما را -حتی در برابر ویروسهای ناشناخته با استفاده از تکنولوژی انحصاری DNA Scan این ویروس یاب- بیمه کند.
2- در هنگام استفاده از اینترنت از فایروال (اگر از ویندوز ویستا استفاده می کنید خیالتان از بابت فایروال ر احت باشد چون فایروال آن بسیار حرفه ای می باشد) استفاده کنید.
3- حتما از آنتی ویروس اوریجینال و اصلی و لایسنس دار قوی مانند کوییک هیل استفاده کنید، هیچ وقت به ویروسکشهای Crack شده اعتماد نکنید (زیرا بعضی اوقات اینها خود موجب نفوذ می شوند). اگر از آنتی ویروس اوریجینال استفاده می کنید، پس حتما از مشاوره افراد متخصص در بحث امنیت و ویروسها برخوردارید.
4- همیشه آنتی ویروس خود را بروز نگه داشته و هر چند وقت یکبار کامپیوتر خود به طور کامل ویروسیابی کنیدد -هر چند که آنتی ویروس جلوی کپی فایلهای آلوده را می گیرد-
5- Patch پچ های امنیتی ویندوز را همیشه دانلود کرده و نصب کنید.
6- اگر کامپیوتر خود را برای تعمیر به بیرون می برید حتما به افراد موجه و مطمئن بسپارید، تا مشکلاتی که در زمینه انتشار تصاویر، عکسها و فیلمهای خانوادگی پیش آمده برایتان بوجود نیاید. بسیار مراقب باشید هیچ وقت با خیال راحت کامپیوتر شخصی خود را به افراد غیرمعتبر برای تعمیر ندهید هر چند که اگر تصاویر و عکسها و فیلمهای خانوادگی خود را پاک کرده اید.(چون با استفاده از برخی از نرم افزارهای بازیابی Recovery امکان بازیافت از هارد شما وجود دارد)
اگر شما از کامپیوتر برای امور کاری خود استفاده می کنید علاوه بر نکات فوق حتما از مشاوره افراد متخصص در زمینه امنیت اطلاعات بهره ببرید. خصوصا در امور بانکی و مالی باید حتما از شرکتهای بزرگ امنیتی بین المللی برای برقراری امنیت در سیستم بانکی استفاده نمود. (ماننددولت هند  که با بستن قراردادی با شرکت Quick Heal درپی افزایش امنیت در سازمانهای دولتی و بانکهای هندوستان می باشد).
با رعایت موارد فوق هزینه های استفاده از فناوری ارتباطات و اطلاعات را به حداقل رسانده و از مزایای آن بهره مند شوید.

آپدیت ویروس یاب Quick Heal 2007 به نسخه 2008

با توجه به اینکه نسخه 2008 آنتی ویروس کوییک هیل هنوز بطور رسمی اعلام نشد، اما دارندگان انتی ویروس کوییک هیل می توانند نسخه 2007 دسکتاپ پلاس و همین طور توتال سکیوریتی خود را به 2008 از طریق این صفحه ارتقاء دهند و از امکانات 2008 استفاده نمایند.