بهترین آنتی ویروسهای جهان

بررسی سریع‌ترین و بهترین و قویترین ویروسیاب جهان

بهترین آنتی ویروسهای جهان

بررسی سریع‌ترین و بهترین و قویترین ویروسیاب جهان

مشکل Share در ویندوز بعد از ویروسی شدن

در برخی مواقع سیستم دچار ویروس هایی می شود که در بستر شبکه منتشر می شوند. این بدافزارها تنظیمات شبکه ویندوز رو تغییر می دهند تا بتوانند خود را در شبکه گسترش دهند. آنتی ویروس ها گاهی ویروس ها را از بین می برند اما آثاری که از آنها به وجود می آید همچنان باقی می مانند.

نوعی از این ویروسها پوشه ای در C:\Windows\NetworkDistribution ساخته و اقدام به اقدامات خرابکارانه می کند. پس از شناسایی توسط آنتی ویروس ها مانند کوییک هیل، کسپرسکی، کی سون، سیمنتک، اف سکیور و... پاکسازی شده اما اشتراک گذاری در ویندوز 7 با مشکل مواجه خواهد شد. یعنی کامپیوتر پاکسازی شده به شبکه دسترسی دارد اما نمی تواند اطلاعات و پرینتر خود را به اشتراک بگذارد.

نکته اینکه امکان دسترسی به آی پی لوپ بک (127.0.0.1\\) و یا اسم کامپیوتر ( مثلا MyPC1\\) وجود دارد اما دسترسی به IP خود سیستم (مثلا 192.168.0.57\\) بر روی خود سیستم و دیگر کلاینتهای شبکه وجود ندارد.

تمامی سرویس ها، تنظیمات شبکه، حذف تنظیمات پیش فرض هم کمکی به رفع این مشکل نمی کند.

جالب است که پورت 445 که برای به اشتراک گذاری هست بر روی همه آی پی ها 0.0.0.0 در حال listen هست:

  TCP    0.0.0.0:445            0.0.0.0:0              LISTENING       4
  TCP    [::]:445               [::]:0                 LISTENING       4

مشکل در ایجاد یک فیلتر در Local Security Policy می باشد که دسترسی به شیر رو محدود می کند.

Local Security Policy > IP Security Policies on Local Computer


فقط کافی است که فیلتر مربوطه حذف و یا غیرفعال گردد.

این مشکل برای ویروس wannacry روی پورت 139 نیز وجود دارد.

کی سون: افزایش 260 درصدی تهدیدات سایبری در طول بحران کرونا

شرکت K7 پیشگام در امنیت سایبری، از افزایش قابل توجه حملات سایبری در طول بیماری همه گیر COVID-19 خبر داد. نگرانی از کروناویروس ، قرنطینه سراسری و انتقال سریع کار به خانه (دورکاری)، زمینه های جدیدی را برای مجرمان سایبری ایجاد کرده است تا به کاربران دیجیتالی که برای کار، تجارت، برقراری ارتباط و خدمات دیجیتال به استفاده از اینترنت متکی هستند، حمله کنند.

بنیانگذار و مدیر عامل شرکت K7 Computing ، با اشاره به پیامدهای امنیت سایبری از کووید 19، گفت: «مردم به طور واضح از بیماری همه گیر نگرانی دارند و به احتمال زیاد به پیوندها و پیوستهای مخرب که به عنوان اطلاعات مهم مرتبط با این ویروس هستند ، دسترسی دارند. کار و معامله از خانه همچنین فرصت های بیشتری را برای مجرمان سایبری که مایل به جمع آوری داده های تجاری و اطلاعات بانکی هستند ، ایجاد می کند.»


ایمیل های فیشینگ یک شاخه حمله رایج هست که قربانیانی ایمیل دریافت می کنند که حاوی به ظاهر اخبار کروناویروس از منابع معتبر هستند اما در واقع حاوی بدافزارهایی مانند باج افزار ، تروجان های دسترسی از راه دور، تولید کننده های خرابکار رمز ارزها و غیره هستند که می توانند سیستم های کاربران را به خطر بیاندازند. انواع دیگر اختلالات سایبری شامل کد مخرب تعبیه شده در نقشه های آنلاین است که برنامه های شیوع و تلفن های هوشمند را که اخبار و جدیدترین اطلاعات را ارائه می دهند ردیابی می کنند.


"آزمایشگاه تهدیدات K7 از آخرین هفته مارس تا هفته اول آوریل شاهد افزایش 260 درصدی موارد سایبری ناشی از کرونا ویروس بودند که میزان فرصت ایجاد شده توسط بیماری همه گیر برای مجرمان سایبری را برجسته می کند. ما به کاربران توصیه می کنیم بهداشت سایبری خود را رعایت کرده، یک محصول معتبر امنیت سایبری و تمام به روزرسانی های امنیتی را نصب کنید تا در امان باشید. "


شرکت کی سون با راه اندازی ابتکار عمل محافظت محافظت قطعی به این افزایش حملات سایبری پاسخ داده است و تا پایان این بحران محصولات امنیت سایبری خود را کاملاً رایگان کند. نسخه های کامل محصولات امنیتی Windows ، Android و Enterprise Endpoint بدون هزینه ای در https://www.k7computing.com/in/k7cares-covid در دسترس است تا اطمینان حاصل شود که کلیه کاربران و مشاغل در این مدت در فضای مجازی امن باقی می مانند.