سرقت بیش از ۳۰۰ میلیون روپیه از کاربران کارت های اعتباری در هند

به گزارش وبلاگ امنیت فناوری اطلاعات در طی چند روز گذشته از سندیکای جهانی خبر می‌رسد که در دو ماه گذشته از حساب‌های کاربران کارت‌های اعتباری در هند سرقت‌های متعددی صورت گرفته است. چندین مورد گزارش از صورتحساب کارت اعتباری و ثبت شماره تلفن همراه مردم وجود دارد که نشان از معاملات جعلی و غیر مجاز دارد. اعتقاد ما بر این است که حجم معاملات غیر مجاز صورت گرفته تا کنون به رقمی بیش از ۳۰۰ میلیون روپیه رسیده است.

بانک‌ها بر این باورند که اطلاعات مربوط به کارت‌های اعتباری به سرقت رفته از طریق خرده فروشی‌ها و فروشگاه‌ها جمع آوری و در معرض خطر قرار گرفته است. مانند فروشگاه های دارای دستگاه‌های کارت خوان که هکرها می‌توانند از طریق آن اقدام سرقت و افشای جزئیات مربوط به کل کارت‌های اعتباری نمایند. زمانی که اطلاعات مربوط به کارت‌ها به دست آید، به راحتی می‌توان از آن برای انجام معاملات جعلی آنلاین بهره برد یا حتی می‌توان آن‌ها را به صورت فیزیکی شبیه سازی کرد.

Retail store card fraud سرقت بیش از 300 میلیون روپیه از کاربران کارت های اعتباری در هند

در اینجا برخی از راهنمایی‌های مفید برای کاربران کارت اعتباری آورده شده است :

  • زمان انجام یک معامله در فروشگاه و یا رستوران، اطمینان حاصل نمایید که خرید از کارت شما در برابر شما انجام گیرد. اگر این امکان پذیر وجود ندارد از پول نقد به جای کارت استفاده نمایید.
  • کارت‌های اعتباری خود را در هر فروشگاه و یا مغازه که از آن بازدید می‌کنید استفاده نکنید.
  • در زمان استفاده از ATM، اطمینان حاصل نمایید که دستگاه به ابزارهای سوء استفاده مجهز یا دستکاری نشده باشد . همچنین از هر گونه فعالیت یا شخص مشکوک در اطراف خود آگاه باشید .
  • در هنگام انجام معامله آنلاین، از صفحه کلید مجازی برای وارد کردن شماره کارت و جزئیات دیگر استفاده نمایید.
  • مطمئن شوید که شماره تلفن همراه خود را در زمان ثبت نام کارت اعتباری وارد کرده باشید تا در هر زمانی که یک تراکنش از حساب شما صورت پذیرفت از جزئیات آن از طریق SMS با خبر گردید.
  • نرم افزار ضد فیشینگ کارامدی را بر روی کامپیوتر خود نصب کنید به خصوص اگر شما معاملات آنلاین انجام می‌دهید.

خبر خوب اینکه، پورتال داخلی هند به بهترین ابزارها برای مقابله با چنین مواردی مجهز است. معاملات کارت اعتباری آنلاین نیاز به نام خریدار، شماره کارت، تاریخ انقضا، شماره CVV و رمز عبور بانکی آنلاین دارد. برای بانکداری آنلاین برای معاملات بین‌المللی، رمز عبور لازم نیست. با این حال، این نیز بدان معنی نیست که معاملات جعلی اغلب در ارزهای خارجی انجام می‌شود.

بانک‌های آسیب دیده در این اتفاق مدعی شدند که اقدام به بازپرداخت وجه خرید شده از کارت خواهند کرد اما مشتریان باید ثابت کنند که خرید را انجام نداده‌اند، اما این کار نیاز به پردازش و بررسی بسیار کارآمدی خواهد داشت. برخی از بانک‌ها نیز پوشش بیمه ارائه می‌دهند اما این پوشش نیز دارای محدودیت‌های خاصی است. بانک مرکزی هند (RBI) نیز در این رابطه دستوری را صادر کرده است که تمامی بانک‌ها باید تا ژوئن ۲۰۱۳ برای معاملات بین‌المللی اقدام به اخذ کارت‌های مبتنی بر تراشه امنیتی نمایند.