بهترین آنتی ویروسهای جهان

بررسی سریع‌ترین و بهترین و قویترین ویروسیاب جهان

بهترین آنتی ویروسهای جهان

بررسی سریع‌ترین و بهترین و قویترین ویروسیاب جهان

امکانات امنیتی UTMها

در این مقاله می خواهم بخشی از توانایی های امنیتی یک UTM (سیستم مدیریت یکپارچه تهدیدات) قدرتمند را شرح دهم.

نسل ابتدایی فایروال، تنها قابلیت حفظ امنیت با امکان مسدود کردن IP ها و پورت های (لایه Networking) قابل استفاده در شبکه را داشتند.


با ارائه تئوری Stateful Firewall نسل بعدی فایروال ها متولد شدند. این دست فایروال ها علاوه بر قابلیت های نسل قبلی امکان رهگیری کانکشن و ارتباط ها و State (حالت) اتصال را داشتند. از مهمترین مزایای آنها جلوگیری از سرقت (شنود) اطلاعات Packet Sniffing می باشد.


با قدرتمندتر شدن فایروال ها حملات و تهدیدها هم موثرتر می گشتند. حملاتی مانند حملات انکار سرویس DoS درخواست های بیش از اندازه از منابع و در نتیجه از کار انداختن شبکه و حملات توزیع شده انکار سرویس (Distributed Denial of Service) یا DDOS با استفاده از چندین سیستم درخواست های کاذب به شبکه ارسال می گردند نیاز به فایروال های قدرتمندتر را  لازم می کرد. 


در ضمن بستن پورت و IP کار زیادی برای افزایش امنیت نمی کردند، زیرا برای برقراری ارتباط حتما باید پورت و IP ای باز باشد و مهاجمان از طریق پورتهای باز حمله می کردند.


راهکارهای آنالیز پکت مانند IDS/IPS (شناسایی و جلوگیری از نفوذ غیرمجاز) به همراه ضد پورت اسکنرها، ضد DoS و ضد DDoS از دیگر راهکارهای امنیتی بودند که در دنیای امنیت عرضه شدند.


آنتی ویروس در سطح گیتوی نیز به کمک دیگر امکانات امنیتی شبکه آمدند. بدین صورت که به محض دانلود فایلهای آلوده on the Fly (بر روی هوا) اقدام به اسکن و ویروس زدایی هرگونه مخرب شده و مانع بروز بدافزار به داخل شبکه سازمان می گردد. همچنین امکان اسکن ایمیل ها نیز پیش بینی شده است.


لیست سایتهای آلوده، کلاهبردارانه و ویروسی نیز می تواند به افزایش امنیت کمک شایانی نماید. بدین صورت که به کاربران سازمان اجازه مشاهده سایت های آلوده داده نمی شود و به صورت پیشگیرانه محافظت را تکمیل نماید.


ضد هرزنامه یا Anti-Spam از دیگر نیازهای امنیتی سازمانی برای جلوگیری از نفوذ ایمیل های ناخواسته و یا مخرب به داخل سازمان می باشد.


ضد جاسوس افزارها یا Anti-Spyware نیز برای جلوگیری از نفوذ این نوع بدافزارها به داخل سازمان ضروری به نظر می رسد.


کنترل دسترسی کاربران نیز می تواند به عنوان تکمیل کننده امنیت سازمانی مطرح گردد.


یو تی ام (UTM) های زیادی در کشور وجود دارند اما بازار تنها در دست تعدادی برند آمریکایی، هندی و اروپایی می گردد مانند سیکسو (Cisco)، آستارو (Sophos Astaro)، سایبروم (Cyberoam)، فورتیگیت (Fortigate)، جونیپر (Juniper) و وبروم (Webroam).


البته چند یو تی ام ایرانی هم در داخل درحال رشد می باشند که بر پایه نرم افزارهای متن باز موجود با تغییر پوسته و ظاهر می باشند. این یو تی ام ها از معایب نرم افزارهای متن باز برخوردارند. مثلاً سطح نرم افزاری پایین، استفاده از چندین نرم افزار اوپن سورس و عدم سازگاری، عدم پشتیبانی، ناسازگاریهای سخت افزاری، غیر product و محصول تجاری قابل عرضه بودن و...


با توجه به خروج سایبروم، از بین یو تی ام های موجود در بازار، می توان سیستم مدیریت یکپارچه تهدیدات Webroam هندی و Fortinet آمریکایی را به عنوان یکی از برندهای قابل انتخاب بررسی کرد. یو تی ام وبروم با مزایای بیشتری مانند دسترسی به پشتیبانی و بروزرسانی بدون مشکلات تحریم، امکانات کامل امنیتی، مدیریت و بهینه سازی شبکه ای نسبت به رقبا، قابلیت بالای سخت افزاری، قیمت مناسب، برخورداری از سیستم جامع امنیتی جهت مقابله فعال با تهدیدات و... از گزینه های مناسب برای مدیران آی تی ایرانی می باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد